Se TV i  kvaliteten  du fortjener

Nå har vi hyttetilbud, ring oss på 815 800 10

Oppgrader til satellitt
Presentation video credits

Vi har introdusert smarte pakker for å gi deg flere muligheter når du setter sammen ditt perfekte TV-abonnement. Om du ønsker å legge til flere kanaler eller streamingtjenester utover basispakken Norgespakken, kan du kombinere våre mest populære tilleggspakker og få uslåelige priser.

God kundeservice er særdeles viktig for oss og derfor er vi kjempestolte av å ha mottatt Kundeserviceprisen i kategorien "Beste TV-distributør" igjen!

Se så mange filmer og serier du bare klarer i sommer, og få med deg massevis av sport - om du ønsker det også. Uansett om du velger pakken "Underholdning og Film", "Sport" eller begge deler, kan du nå få med en Apple TV til halv pris!

Satellitt

Satellitt gir store fordeler:

Dekning overalt
Stabile TV-signaler
17 ganger større kapasitet enn bakkenett
6,7 Mbps i båndbredde i snitt per kanal (bakkenett gir 2,2)
100 % HD-kvalitet på alle kanaler som sender i HD-kvalitet
53 fulltids HD-kanaler i Norge (mot 8 via bakkenett)

Oppgrader turen til hytta. Rund av en deilig dag med mye aktivitet med ditt favorittprogram fra sofakroken. Med Canal Digital-appen kan du også se TV og strømme massevis av ekstra filmer og serier når og hvor du vil.

Få akkurat den fleksible TV-hverdagen du ønsker. Last ned appen og se direkte-TV når du er på farten, se programmer du gikk glipp av forrige uke, eller velg blant tusenvis av filmer og serier. Canal Digital-appen er inkludert i TV-abonnementet og er helt kostnadsfri. Bli kunde i dag og se TV umiddelbart.

Trenger du hjelp til å bestille?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Ta kontakt med en av våre rådgivere, så hjelper vi deg videre. Du kan også legge igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg.