Aldri voksen på TVNorge
© 2019/2020 TVNorge

Ny humorsatsing på TVNorge: Aldri voksen

Hva skjer når dagens 40-åringer, som gjør alt for å være ungdommelige, får ungdommer som gjør alt for å være voksne? Svaret får du i TV Norges nye storsatsing «Aldri voksen».

Det lades opp til en salig blanding av hverdagskomikk, flaue situasjoner og stort alvor når TVNorge nå lanserer sin nye storsatsning «Aldri voksen». Her blir vi kjent med en gruppe venner fra ungdomstiden som opplever at egne barn blir tenåringer. Det er ikke bare-bare. – Her er det mye å kjenne seg igjen i, for mange. Det er nok flere av oss som har følt på dette selv, nemlig å være på gyngende grunn når det gjelder å ha tenåringer i huset, sier Christian Skolmen. Han er en av flere skuespillere som ikler viktige roller i nysatsingen. Med seg på laget har han blant annet Atle Antonsen, Ine Jansen, Kåre Conradi, Laila Goody og Andrea Bræin Hovig. – En fantstisk gjeng det bare er å glede seg til å møte, sier programdirektør Magnus Vatn.

Ine Jansen har selv to 17-åringer i huset, og synes ikke det er vanskelig å kjenne seg igjen i serien. – Jeg spiller en karakter som gjerne vil ha kontroll over alt, men det er ikke så lett når barna blir så store. Det kan jeg lett se i mitt eget liv også. Ungene vil gjerne seile sin egen sjø, men jeg har litt vanskelig for å slippe taket, sier hun. Jansen tror serien er spesielt aktuell fordi vi nå lever i en tid der de voksne ikke helt vil vokse opp, mens de unge ikke kan bli voksne fort nok. – Det blir en rar kombinasjon som fører til et sammensurium av situasjoner, smiler hun.

Atle Antonsen var tidlig ute med barn, og har allerede rukket å bli bestefar. Han har imidlertid ikke glemt perioden som tenåringspappa. – Ingen har jo prøvd å være tenåringsforeldre før man er der. Det er bare å famle seg frem og prøve å finne kombinasjonen av hyggelig, voksen og kompis. Det er ikke alltid like lett, sier skuespilleren. Han innrømmer at han aldri har vært så dum som da han hadde ungdommer hjemme. – En ting er å være en klein pappa som gjør dem litt flaue. En annen ting er når det oppstår situasjoner der du må prøve å være den voksne. Jeg tror ikke jeg taklet dette særlig bra, sier han, og tror serien kan passe både for dem som er tenåringer og for foreldrene deres. – Det er jo ofte barna som trigger de situasjonene som oppstår, og så er det opp til de voksne å håndtere det. Mye handler nok om at vi som foreldre ikke ønsker at barna våre skal gjøre samme feil som oss, men det må de selvsagt gjøre!

Se TV når du vil – der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.