Alle profilene i Bloggerne 2020
Foto: TV 2/Espen Solli

Bloggerne er tilbake: På TV2 fra 3. februar!

Ærlige og fulle av overraskelser – det er mye å glede seg til når Norges største influensere inntar skjermen for tolvte gang mandag 3. februar. I Bloggerne anno 2020 følger vi blant annet Linnea Myhre, Martine Lunde og Anne Brith Davidsen, som alle har vært med før, mens Joakim Kleven endelig trer ordentlig frem i lyset.

Joakim mot kroppspress

Joakim Kleven er best kjent som vennen til flere profilerte bloggere, og var blant annet mye på skjermen i TV-serien Sofie Elises verden. I tillegg er han klipper og regissør, og jobber for å løfte frem sterke stemmer – uavhengig av kropp og utseende. – Jeg elsker livet mitt nå, og elsker å være skeiv i Norge i 2020. Baksiden av medaljen er all kroppsfikseringen i samfunnet. Det skaper mye usikkerhet, spesielt blant unge, sier han. Til tross for at han er en viktig stemme mot kroppspress, spesielt blant gutter, er han ærlig på at han likevel ikke er helt upåvirket selv. – Da jeg filmet til Bloggerne, fikk jeg en reality check underveis. Det gjorde at jeg innså hvorfor jeg har slitt med kropp og utseende selv, kan han røpe. I årets sesong blir vi kjent med en hardtarbeidende, men følsom fyr. I tillegg får vi gleden av å bli kjent med Joakims herlige familier. Og jaggu blir det frieri, også!

Joakim Kleven fra Bloggerne på TV 2
Foto: TV 2/Espen Solli
Linnea Myhre fra Bloggerne på TV 2
Foto: TV 2/Espen Solli

Med Linnea til psykiateren

Linnea Myhre gjorde sin entré hos Bloggerne i 2019, noe som ga mersmak. Det gjør at hun også blir å se i seriens tolvte sesong. – Jeg så på Bloggerne i ti sesonger før jeg var klar for å være med selv. Har alltid kost meg med det, men har følt meg litt på utsiden av den typiske bloggverdenen, sier Linnea. Det har hun imidlertid ikke noe imot. – Jeg trives godt med å være den jeg er nå. Det som kan bli problemet er mobbementaliteten på nett og hvordan man av og til blir tolket. Jeg er sjenert, noe mange oppfatter som at jeg er sur og likegyldig, sier hun. Gjennom serien blir vi kjent med flere sider av henne, som kanskje bidrar til å gi et annet bilde. Hun synes det uproblematisk å være personlig, men innrømmer at hun gruer seg til én ting. – Seerne får være med til psykiateren. Det er egentlig helt greit og en naturlig del av hverdagen min, men jeg må innrømme at jeg gruer meg til å grine på TV, sier Linnea.

En "usminket" Martine

Martine Lunde er med i Bloggerne for tredje gang og gleder seg over livet om dagen. – Jeg pleier ikke vise så mye følelser, men det gjør jeg nå, smiler hun og forteller at seerne vil bli kjent med henne på en litt ny måte. – Det var et litt tøft år i fjor, innrømmer hun. Det resulterte i et lite sammenbrudd – på kamera! Der gruer hun seg til å se, men er samtidig glad for at seerne blir kjent med en som ikke alltid har stålkontroll. Martine har tatt grep for å ta bedre vare på seg selv i 2020. – Jeg har som nyttårsforsett å roe ned og jobbe litt mer normale tider, sier hun. Grunnen er at den unge bloggeren har hatt alt for mye å gjøre, med kontinuerlig jobbing og stadig nye prosjekter og samarbeid på gang. – Det har til tider gått utover venner, familie og forholdet mitt med Alex. Men det går bra nå, altså, forsikrer hun.

Martine Lunde fra Bloggerne på TV 2
Foto: TV 2/ Espen Solli
Portrett av Anne Brith Davidsen i Bloggerne på TV 2
Foto: TV 2/Espen Solli

Anne Brith i ny rolle

Firebarnsmamma, lidenskapelig kakebaker og... er det lov å si provokatør? Vel, Anne Brith Davidsen er i vinden som aldri før og gleder seg til ny sesong med Bloggerne. – Jeg drives av å vise frem hvor hardtarbeidende bloggere er. Jeg vil at de skal være stolte over hvor mange følgere de har, og over merkevarene de bygger, sier en gnistrende engasjert Anne Brith. Hun fungerer nå som manager for nye stjerneskudd på blogghimmelen. Anne Brith har fått mye motstand, og har ved flere anledninger konfrontert nettroll – etterfulgt av full offentliggjøring av navn og adresse. Det blir ikke alltid tatt like godt imot. – Det kan ikke være sånn at folk kan si ting som «gå og drep deg» eller «håper huset ditt brenner ned» uten at det får konsekvenser, fastslår hun. Selv mener hun at trollene ikke lenger påvirker henne, men har samtidig hatt behov for å beskytte seg og barna sine. Derfor har hun gjort bloggen om til magasin. Det betyr imidlertid ikke at Anne Brith har mindre å melde enn før. – Nei, det skjer mye rart, for å si det sånn – spesielt på det store house warming partyet mitt, ler hun.

Fordelen med å streame TV-innhold er at du har friheten til å se favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg.