Julekalendere 2020

Ingen jul uten koselige julekalendere på TV!

Det blir både nytt og gammelt å velge i når vi nok en gang skal telle ned til jul foran TV-skjermene. Her får du oversikten. I år sender NRK deres nye julekalender, Stjernestøv, mens TVNorge serverer suksesserien, Jul i Blodfjell. TV 2 tar oss med ombord på "MS Svelå" i Julefergå, før det danses over en lav støvel, i The Julekalender.

Det er ingen grunn til å fortvile om du går glipp av en episode av julekalenderne på de norske kanalene, du finner dem nemlig igjen i vårt ukesarkiv, der hver episode blir liggende en hel uke etter å ha blitt sendt på TV. Et annet lyntips er å ta opp de programmene du ikke får med deg, så kan du se dem i ro og mak når det passer seg.

Stjernestøv
©2020 NRK

NRK: Stjernestøv

I år serverer NRK oss sin helt nye julekalender, Stjernestøv! Her møter vi Jo (spilt av Edvard Ross) som prøver å finne sin plass på det nye stedet han har flyttet til etter at foreldrene har skilt seg, men han misliker alt det nye og vil bare at ting skal være som før. Faren til Jo, Steinar (spilt av Morten Svartveit), er astronom, og sammen ser de to ofte på stjernehimmelen. Steinar har fortalt Jo at når de savner hverandre kan de begge se opp på Nordstjernen, for det er kompasset til alle stjerner. Når alt skjærer seg på den nye plassen, finner Jo Nordstjernen, men så skjer det utrolige: den slukker! Like etter oppdager Jo at det bor en jente med magiske krefter på loftet. Elly (spilt av Camilla San Miguel Bjørneng) kommer fra stjernefolket i Nord, og kan ikke komme seg hjem før Nordstjernen lyser igjen, og hun behøver Jos hjelp. Sammen med Elly skjer de mest utrolige ting, og når det óg viser seg at det er noen som er ute etter henne, blir det en helt spesiell og spennende desember.

Tinkas juleeventyr
©2020 TV 2

TV 2: Tinkas juleeventyr

Tinkas juleeventyr er en dansk familieserie der nissen Tinka og mennesket Lasse prøver å finne ut hvorfor nissene har tapt sin magi, og hvorfor mennesker og nisser ikke har sett hverandre på 100 år. Hvorfor blir ikke den magiske julestjernen lenger tent fra toppen av ensomhetens tårn? «Tinkas Juleeventyr» vises fra 1. desember på TV 2. Mandag til fredag kl. 06.00 og i helgen kl. 06.45.

Jul i Blodfjell på TVNorge
© 2020 TVNorge

TVNorge: Jul i Blodfjell

.. og nå over til noe litt mindre barnevennlig! TVNorges Jul i Blodfjell gikk sin seiersgang over norske TV-skjermer for et par år siden, og den er nå tilbake for å ringe julen inn i 2020. I desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen, fordi deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Det oppstår merkelige dødsfall, og de som blir igjen til julaften får dele arven. Benk deg foran TVen etter barna har hoppet i køya, og følg med gjennom hele desember.

Julefergå
©2020 TV 2

TV 2: Julefergå

Den vanvittige historien om Julefergå ble først sendt på TV 2 i 1995 og sist gang desember 2013. Nå er den endelig tilbake med jazz og svele som faste ingredienser! Bli med om bord på den litt spesielle fergen «MF Svelå». Her møter du det svelespisende persongalleriet med kioskdama Wenke i spissen, billettørene Trond og Roger, skipperen, maskinisten og fergegeita Einar.

Se The Julekalender på TV 2 Zebra
© 2020 TV 2 Zebra

TV 2 Zebra: The Julekalender

Det blir et nytt gjensyn med støvledans, misteltein og «bob-bob» også i år, til glede for alle fans av denne klassikeren fra The Travelling Strawberries. Det e nå berre lekkert!

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.