Jente med nettbrett

Ikke bare har vi samlet TV og streaming i én tjeneste, både i krystallklar kvalitet på TVen din og på alle dine mindre skjermer der du er – med et abonnement hos oss får du også mye, mye mer. Slik sørger vi for å gjøre underholdningshverdagen din ukomplisert og komplett:

De største og beste TV-kanalene...

Som kunde hos Canal Digital får de største norske og internasjonale TV-kanalene levert dit du er, enten det er på TV-en hjemme i stua, eller på din mobil, nettbrett eller TV via Canal Digital-appen.

TV-kanaler

I Canal Digital-appen finner du hele sesonger av kritikerroste nye serier, kultklassikere og timesvis med serier for barn. Med HBO Nordic får du umiddelbar tilgang til seriene alle snakker om. Ønsker du å se film, finner du både nyere Hollywood-blockbustere og fantastiske eldre klassikere, i tillegg til en rekke gripende og interessante dokumentarer i appen.

Hele vårt underholdningsunivers finner du i Canal Digital-appen, eller med ett enkelt trykk på fjernkontrollen. Der kan du streame filmer og serier i tillegg til de klassiske lineære TV-kanalene. Alt er inkludert i abonnementet.

På vår OnePlace-dekoder finner du også Netflix integrert i dekoderen. Dermed vil du, dersom du har et Netflix-abonnement i tillegg, finne både all Canal Digitals underholdning og hele Netflix’ utvalg med én eneste fjernkontroll.

… i tillegg har vi et arkiv med TV-serier som oppdateres hver uke

I Canal Digital-appen og på dekoderen finner du også vårt ukesarkiv. Her legger vi ut TV-programmene i én hel uke etter at de har gått på TV. Det har aldri vært enklere å få med seg favorittprogrammene sine! Ukesarkivet er også helt uten ekstra kostnad.

71 grader nord kjendis
© 2019/2020 TVNorge

Med så mye god underholdning, er det lett å miste oversikten. Derfor håndplukker vi forslag til filmer og serier i Canal Digital-appen, samtidig som du ved å følge oss på Facebook og Instagram får film- og serietipsene som kan peker deg i retning mot din nye favorittserie.

…krystallklare TV-bilder…

Godt innhold fortjener også høy bildekvalitet. Med våre parabol-antenner får du krystallklare bilder nær sagt uansett hvor huset eller hytta di ligger – så lenge det er fri sikt mot satellitten. Usikker på hvordan parabol-antennen tar seg ut på husveggen? Ingen grunn til bekymring. Våre nye flatantenner er små, kompakte og kan males i samme farge som resten av veggen.

Se det du vil, når du vil, med Canal Digital-appen. Få med deg alt som går på TV i ukesarkivet. Er du på farten når Norge tar nok et skigull, kan du se det direkte i appen. Med en Apple-TV, for eksempel, får du enkelt med deg abonnementet på hytta. Med offline-funksjonen i appen kan du laste ned en rekke filmer og serier før du drar, og se dem hvor du vil uten å tenke på datakostnad, selv der det ikke er et snev av dekning.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.