Krystallklar bilde og lyd med Canal Digital

Publisert: 23.05.2019

Tunge, mørke skyer; regn og blåst, og på TVen om fem minutter, ukas høydepunkt: Din favorittserie. Da er det svært greit at TV-bildene er stabile og krystallklare. Canal Digitals TV-signaler kommer fra satellitter. Det gir noen veldig store fordeler for dem som er kunde hos oss:

Ikke avhengig av dekning

Så lenge du har klar sikt i satellittens himmelretning, får TVen din inn de signalene den trenger for å levere bilde og lyd i høyeste kvalitet.

Med TV via satellitt får du dessuten TV selv om nettet er nede, eller hvis du har dårlig eller ustabilt internett der du bor.

Stor kapasitet – alltid

Signalkvalitet er viktig for alle TV-er, og jo større – jo viktigere. 

Våre satellitter har svært stor kapasitet. Det gjør at vi har liten begrensning på mengden informasjon som sendes ned til din dekoder.

Teknologimagsinet tek.no skriver dette i sin test av vår OnePlace-dekoder:

«Signalene komprimeres minimalt via denne teknologien, og resultatet er at du får rikelig med båndbredde til hver kanal.»

Bånbredden påvirker både den generelle bildekvaliteten og antall kanaler i HD.

Stor båndbredde spiller dermed din TV enda bedre, samtidig som vi slipper begrensninger på antall kanaler vi kan sende i HD.

Stabile signaler

Du slipper å frustrere deg over TV-øyeblikk som blir ødelagt av bufring eller at signalet faller bort.

Det er nemlig svært lite som kan ødelegge for signalene som sendes til din parabol, så lenge antenna er skrudd godt fast. Dermed slipper du å bekymre deg for at regntunge skyer eller ustabile linjer skal avbryte TV-kvelden.

Tek.no-anbefalt dekoder

Vår OnePlace-dekoder fikk 9 av 10 poeng i tek.no sin test, og teknologimagasinet skryter spesielt av hvordan kombinasjonen av satellitt og dekoder gir svært god kvalitet på bildene:

«Generelt virker denne dekoderen å ha god kontroll på signalene, og gir TV-en et godt utgangspunkt for videre bildebehandling. På vår 4K-TV blir oppskaleringen fra satellitt-signalene meget god.»

OnePlace-dekoderen har dessuten støtte for 4K, og ettersom den er integrert med Netflix, vil du kunne nyte Netflix' 4K-serier i full oppløsning om du har skaffet deg 4K-TV.

Hjelpen du trenger for å få bildet på plass

Kundeserviceprisen 2019

Prisvinnende kundeservice

Våre flinke, prisvinnende medarbeidere på Kundeservice er her for å hjelpe deg når du lurer på noe. I tillegg kan du når som helst bruke vår selvbetjente kundeservice på Min side, hvor du kan administrere abonnementet ditt, bestille utstyr og se din fakturahistorikk. Du finner også enkel brukerveiledning for OnePlace-dekoderen på våre nettsider.

Montør fra Canal Digital

Vi hjelper deg helt frem

Hvis du trenger parabolantenne, avtaler vi tid og kommer vi hjem til deg og installerer alt utstyr. Du får opplæring, slik at du kommer raskt i gang med TV og streaming. Vi hjelper deg helt frem til din TV-løsning er fiks ferdig og du kan nyte din nye TV-opplevelse.