Netflix House of Cards

NYHET! Nå finner du Netflix på OnePlace-dekoderen

På vår nyeste dekoder, OnePlace, kan du allerede se direkte-TV og streame en stor mengde inkluderte filmer og serier på ett og samme sted.

«Smaken av en ny TV-fremtid» kaller teknologimagasinet Tek.no OnePlace-dekoderen i sin test. Tek.no har gitt dekoderen toppscore og trekker blant annet frem den suverene bildekvaliteten med 4K-støtte og evnen den har til å samle både TV-kanaler, strømmetjenester, apper og musikken i samme dekoder. «Vi må si dette er et stort steg i riktig retning. Tanken på å ha alt i en boks er rett og slett forlokkende», konkluderer Tek.no.

Netflix

Slik bringer vi deg nærmere Netflix

Og nå samler vi enda mer fantastisk underholdning på «boksen». Med den nyeste oppdateringen på OnePlace, kan du nå se Netflix rett på dekoderen. Med Netflix på dekoderen får du tilgang til mer fantastisk TV og film på ett sted, og å se underholdning på Netflix på TVen blir så enkelt som å trykke på en knapp. Netflix krever eget abonnement, som du kan bestille direkte på OnePlace-dekoderen. Har du eget Netflix-abonnement, logger du enkelt inn med brukernavn og passord på OnePlace.

Med Netflix på OnePlace-dekoderen har du én fjernkontroll for alt, og slipper rot med å koble til andre enheter for å få se Netflix på TV-en. Så kan du enkelt og elegant hoppe fra nyhetene på lineær-TV til din nyeste favorittserie på Netflix – uten å gjøre noe mer enn du ellers ville gjort når du bytter TV-kanaler. Netflix-appen blir dessuten fullstendig integrert med OnePlace-dekoderen, og du vil kunne bruke flere av dekoderens funksjoner også her: som talesøk og fremhevede titler på startskjermen. Har du en 4K-TV vil du kunne få fullt utbytte av OnePlace’ 4K-støtte ettersom Netflix sender enkelte titler i 4K.

Netflix er en av verdens største og toneangivende underholdningsleverandører, og satser i tillegg tungt på egenproduserte serier og filmer, som du kun får sett på Netflix: Med Netflix på dekoderen får du dermed store snakkiser som «House of Cards», «Orange is the New Black», «Bojack Horseman», «Making a Murderer» og mange, mange flere eksklusive kvalitetstitler – i tillegg til en voldsomt stor katalog av andre filmer og serier – rett på TVen.

Mange går for full pakke og vil ikke gå glipp av noe, andre ønsker bare de vanligste kanalene. Nå har vi samlet kundenes ønsker og behov i tre ulike favorittpakker, for å gjøre det oversiktlig og lett for deg å se hva du får.