TV på hytta

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Å ha gode TV-serier og filmer i lommen, gjør reisen mye enklere. Men på de lengre turene kan det fort bli svært mye datatrafikk dersom man ønsker å se TV eller film hele veien. Å se film på mobilt nettverk spiser fort opp datapakken du har inkludert i mobilabonnementet ditt. Det koster ekstra. Derfor har vi lansert en offline-funksjon i Canal Digital-appen, så du kan laste ned filmer på nettet ditt hjemme før du drar. Da kan du spare både databruk og ekstra kostnader. I Canal Digital-appen ligger det allerede timesvis med filmer og TV-serier, inkludert for alle Familiepakkekunder. Et stort utvalg av disse er også tilgjengelig for nedlasting. Så kan hele familien fråtse i både TV og film – uten å tenke på hvor mye data man bruker, eller være avhengig av dekning.

Mengden data du bruker på å strømme en film varierer med hva slags skjerm du ser den på, og i hvilken oppløsning. Men en tommelfingerregel er at videostrømming i standard kvalitet forbruker drøyt én gigabyte i timen. Dermed, om dere for eksempel skal ta toget opp på fjellet, og ønsker å se Maigret – med Rowan Atkinson i hovedrollen, vil den britiske krimserien bruke 3 gigabyte med data. Vel oppe på hytta er det fint å avslutte utedager med film; er den to timer lang, for eksempel ville det ført til ytterligere 2 gigabyte i trafikk. Når man nå kan laste ned filmene og seriene når man er hjemme, og så spille dem av uten at det koster en eneste byte i trafikk, blir det fort store mengder med data som spares i appen.

For å laste ned filmer og serier må du ha Canal Digital-appen på mobil eller nettbrett. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, gjør du det først. 1. Åpne Canal Digital-appen 2. Velg «mer» nederst i menyen 3. Velg «tilgjengelig for nedlastning» i menyen 4. Trykk på nedlastningsikonet til høyre for bilde av serien/filmen 5. Nedlastning starter 6. Velg «mer» nederst i menyen for å gå til «Mine nedlastninger»

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.