Se Canal Digital i EU
Foto: Alexandre Chambon / Unsplash.com

Se TV fra Canal Digital på reise i EU-landene

Appen vår er helt perfekt å ha med seg på reise! Ikke bare har den et massivt utvalg av filmer og serier du kan streame når du vil, du kan også se TV-kanalene direkte og til og med laste ned utvalgte filmer og serier slik at du kan se dem også når du ikke har nett. Tidligere har såkalt geo-blokkering hindret våre kunder i å bruke appen vår til streaming utenfor Norge. Den er nå opphevet, og du kan dermed ta med deg alle de fantastiske funksjonene i appen også når du er på reise i EU: Så kan dere få med dere siste nytt i Dagsrevyen fra en bed and breakfast på den engelske landsbygda. Så kan du se Grey’s Anatomy på flyplassen mens du venter på flyet hjem eller videre. Så trenger ikke du som reiser mye med jobben gå glipp av ditt favoritt reality-show på jobboppdrag i EU-landene. Så kan kidsa streame alle episodene de ønsker av favorittegneserien mens de voksne nyter varme kvelder ved Middelhavet. – Det er ikke til å stikke under en stol at vi har ventet på å kunne snakke om dette, og det kommer til helt riktig tid. Uansett om du er på ferie, eller skal ut av landets grenser av andre årsaker, kan du nå ha med deg underholdningen du ønsker i lomma. Det er verdt å feire, sier Jon Espen Nergård, produkt- og digitalredaktør i Canal Digital.

Hva er geoblokkering?

Hver gang du kobler til internettet får enheten din tildelt en såkalt IP-adresse. Denne forteller hvor i verden du er. En geo-blokkering fanger derfor opp om du er utenfor området norske innholdsleverandører har rettigheter til å levere innhold i, og blokkerer avspilling. De gode nyhetene er at i EØS-landene er geo-blokkeringen opphevet, og du kan dermed meske deg med all den fantastiske underholdningen vi har å tilby også når du er på reise i disse landene.

Gjelder i hele EØS (EU-landene, Island og Lichtenstein). TV 2 Sport Premium-kanalene er ikke tilgjengelig utenfor Norge.

Seks nyttige tips for å få enda mer ut av appen

Gikk du glipp av favorittserien i uken som var? Fortvil ikke, i Canal Digital-appen legger vi ut alle episoder av en rekke programmer og serier i en hel uke etter at det blir sendt på TV.

Nå kan du laste ned en rekke serier og filmer på mobil og nettbrett og ta dem med til steder der du mangler nettilgang.

Canal Digital appen fungerer på alle skjermer du måtte ønske. Både på mobil, nettbrett og i nettleseren på PCen din – i tillegg til Apple-TV og Samsung SMART-TV.

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen.

Stream det du vil se - der du er

Ta opp TV-programmer på dekoderen fra appen

I appen, under «Mer», finner du TV-guide. Her kan du sette på opptak på din dekoder, uansett hvor du er. Så kan du se det på TV når det passer deg.

TV på hytta

Lag ønskeliste i appen

Ved hver serie og film som du kan strømme hos oss, finner du et lite hjerte. Trykker du på dette legger du serien eller filmen inn i «Mitt innhold». Så finner du serien igjen senere på alle skjermer du bruker appen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.