Headerbilde

Julen på Viaplay

Endelig er julen her, og med julen følger massevis av god underholdning for både store og små. For å gjøre valget litt enklere har vi listet opp hva som vises på både Viaplay og V series & film i hele desember. Oppgrader kveldskosen eller adventssøndagen med et bredt utvalg av julefilmer, pluss mye annet.

The Gentlemen

«The Gentlemen» tar oss med til Londons dopunderverden hvor Mickey Pearson (Matthew McConaughey) er den velkledde kongen av jungelen. Når Mickey bestemmer seg for å selge sitt enorme marijuanaimperie I London, igangsetter han en kamp på liv og død om kontrollen over hans virksomhet.

Downton Abbey

Downton Abbey er tilbake i en spektakulær spillefilm, og denne gangen skal den populære Crawleyfamilien og deres iherdige stab forberede det viktigste øyeblikket i deres liv. Downton får nemlig besøk av selveste Kong George V og Dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.

Jumanji Next Level

Den unge vennegjengen fra den første Jumanji-filmen samles til juleferie, men Spencer (Alex Wilff) dukker ikke opp. Han har forsvunnet inn i det mystiske Jumanji-spillet, og nå må vennene redde ham. Spillet fører dem gjennom farlige situasjoner i både jungel, ørken og høye fjell, og de må overvinne en skummel fiende for å komme seg ut av Jumanji; Jurgen the Brutal.

Hobbittriologien
© 2014 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Hobbiten

Bli med på storslagne eventyr når Viaplay viser de populære filmene i Hobbit-triologien: Hobbiten; En uventet reise, Hobbiten; Smaugs ødemark, og Hobbiten; Femhærerslaget. Følg i fotsporene til trollmenn og hobbiter i kampen mot det onde. Tilgjengelig hos Viaplay nå.

Spin City s 6
© 2020 DW Studios L.L.C. All Rights Reserved.

Spin City

Spin City følger varaordføreren og "spinndoktor" Mike Flaherty og hans stab når de kjemper for å holde ordførerkontoret flytende, og ordførerens offentlige image intakt. Tilgjengelig fra: 14. desember.

Now You See Me - Series 2

Et år etter å ha overvunnet FBI og vunnet publikums hjerte med deres Robin Hood-liknende magiske påfunn, er The Four Horsemen tilbake. Denne gangen dukker de opp igjen for en comeback-forestilling i håp om å avsløre den uetiske fremgangsmåten til en tech-gigant. Tilgjengelig hos Viaplay og i appen vår nå.

Back to the future
© 1990 Universal City Studios, Inc. All Rights Reserved.

Back to the Future Box Set

Marty McFly blir ved et uhell sendt tilbake til 1955 i en plutoniumdrevet DeLorean "tidsmaskin" oppfunnet av en litt sint vitenskapsmann. I løpet av sin tidsreise må Marty sørge for at foreldrene hans møtes og blir forelsket - slik at han kan komme tilbake til fremtiden. Tilgjengelig fra: 1. januar

Fixi Christmas Special
©2020 Nordic Entertainment Group

Fixi Christmas Special

Viaplay Originals Fixi Julespesial s1 handler om Fixi og dronen Elis som gjør seg klar til jul, når en tropisk varme skyller over Playland. Fixis oppdrag er å redde julen, og med dette må hun få snøen tilbake til Playland, lagre en smeltende snømann og beskytte hvalene i havet som planlegger å forlate området. Tilgjengelig hos Viaplay nå.

Ugly Betty
©2020 ABC Studios

Ugly Betty - Series 1-4

Betty Suarez (spilt av America Ferrera), en 22-åring fra Queens som får seg jobb for magasinet Mode. Til tross for at Betty er søt, intelligent og hardtarbeidene, blir hun ikke lagt merke til i motemiljøet. Det er da Bradford Meade overlater ansvaret for Mode til sønnen Daniel, at Betty blir ansatt som hans assistent, noe som blir starten på en svært handlekraftig duo. Tilgjengelig hos Viaplay nå.

Med V series & film eller V sport får du tilgang til strømmetjenesten Viaplay, helt uten ekstra kostnad.