Hjem til julvettreglene

Gjør klar til hjemreise med «Hjem til jul-vettreglene»

Den varme, gode følelsen av å komme inn døren der man skal feire jul, er lett å kjenne igjen. Spiller været på lag trer man ut av glitrende hvitt landskap og inn i et julepyntet hjem, der det knitrer i peisen og lukter av julens herligheter. Men om selve reisen er lang og kjedelig, er det godt å vite at det finnes råd. Her er våre tips til en vellykket reise – og opphold – hjem til jul:

1. Planlegg turen og sørg for god underholdning på reisen

Enten du skal busse, toge, fly eller sitte på i bil er det fint å ha godt tidsfordriv når du skal hele veien hjem til jul.

Et lyntips er å laste ned filmer og serier på mobil og nettbrett før du drar, så har du noe å se på selv om mobildekningen blir dårlig på veien.

2. Tilpass underholdningen etter evne og forhold

Du kan se underholdning fra Canal Digital på opptil fire skjermer samtidig. Det betyr at alle kan se det de vil på veien, fra underholdning for de minste på én skjerm til tenåringens favorittserie på en annen.

Stream der du er

3. Ta hensyn til TV-programmet

Det er vært mye bra å se på TV i julen, fra direktesendt sport til klassiske julefilmer og annen moro – men det er også mye å gjør og mye å føre, noe som gjør det vanskelig å få med seg alt foran TVen.

Den direktesendte vintersporten kan du streame direkte i appen vår hvor du vil, mens vårt ukesarkiv samler opp TV-programmene du gikk glipp av og ligger tilgjengelig for deg en hel uke etter at de er sendt på TV.

Har du OnePlace-dekoder med opptaksfunksjon kan du dessuten sette på opptak direkte fra appen, om du i julestrias hete skulle glemme å sette på viktige opptak.

4. Vær forberedt på uvær og kulde, «Winter is Coming»

Visste du at du nå kan se HBO Nordic hos Canal Digital? HBO Nordic er storleverandør av noen av verdens mest prisvinnende, kritikerroste og omtalte TV-serier som Game of Thrones, Handmaiden’s Tale og His Dark Materials. Abonnerer du på Underholdning hos oss, kan du se HBO Nordic til kun 49,- i måneden.

Les mer

5. Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre

Appen vår fungerer på både PC, mobil og nettbrett, men også på Apple TV. Det betyr at du enkelt kan ta med deg Canal Digital-underholdningen din uansett hvor du skal feire jul. Så lenge det er internettdekning dit du skal, kan du streame dine kanaler direkte og inkluderte filmer og serier – til glede for hele familien.

Stream når du vil

6. Ta trygge serie- og filmvalg. Gjenkjenn usikker iMDB-rating

Selv om iMDB på ingen måte er noen definitiv fasit, gir TV- og filmnettstedet med sine ratinger basert på titusenvis av stemmer fra TV- og filmentusiaster en svært god pekepinn på om en film er severdig eller ikke.

Og med så mange filmer og velge imellom, er det godt å få et lite hint om en film eller series kvalitet.

7. Bruk kart og kompass. Vit hva du skal se

Med så mye tilgjengelig underholdning og et så fullspekket juleprogram på TV, er det lett å gå seg vill. Vi går opp terrenget for deg hele julen med guider til juleprogrammet på TV og annen underholdning å fylle den salige romjulstiden med.

Følg oss på Facebook for å få med deg våre juleguider.

8. Bytt kanal i tide, det er ingen skam å se på julefrie ting

Det er ingen skam å bli litt lei av jule-TV et lite stykke inn i romjulen.

Da er det greit å vite at det er lett å finne julefri, knallgod underholdning klart til streaming hos oss. Vi har til og med laget en liten liste med serier og filmer vi har tenkt å se på når julefreden har senket seg for alvor. Den finner du her.

Se TV med Canal Digital

9. Spar på kreftene og søk ly under pleddet om nødvendig

Vi har spart det viktigste punktet til sist. Både før og etter julefreden senker seg er det viktig å huske å ta en pust i bakken. Enten for å skravle med familien over en rykende kopp kakao, med en god bok eller samlet foran skjermen med en film for hele familien.

Som Canal Digital-kunde skal det hvertfall ikke stå på underholdningen.

God jul fra oss i Canal Digital!

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.