Stream Seven Worlds One Planet med BBC Earth
© 2019 BBC Earth

Ti serier å streame når du er lei julen

Gavene er ryddet bort, familieselskapene er unnagjort, og take away er bestilt. La det knitre lunt i peisen, og gå inn for landing etter julens fornøyelser og strabaser med denne gode blandingen av serier du kan streame hos oss – enten du er ute etter action, naturdokumentar eller eventyr for hele familien.

Inkludert for alle

Hvite gutter

Herlig publikumsfavoritt om en gjeng pappagutter som nekter å bli voksne. Det er den mest sette norske fiksjonsserien hos oss, og i romjulen kan du streame episoder fra den rykende ferske tredjesesongen av den populære komiserien.

Kongen befaler

Kongen befaler, reality-showet der Atle Antonsen får en rekke komikere til å gjøre vanvittige ting for å vinne en gullbyste av seg selv (!) har tatt Norge med storm i høst. Perfekt familieunderholdning når dere har rast gjennom de obligatoriske julefilmene.

Yellowstone

Yellowstone er et moderne western-epos satt i spektakulære åpne amerikanske landskap. Første sesong av dramaserien var den nest mest sette serien på amerikansk kabel-TV i fjor, bare slått av The Walking Dead. «Serien er delvis en westernserie, delvis en dramaserie, delvis en såpeopera, og ett hundre prosent klin kokos,» skriver Esquire om serien.

Inkludert med C More Film og Serier

Gåsmamman

C More har gjort det til en spesialitet å lage nordisk krim av skyhøy kvalitet. Gåsmamman er den mest populære av nordisk noir-seriene vi har til streaming, og det er ikke så rart: Her er både glitrende prestasjoner av blant andre hovedrolleinnehaver Alexandra Rapaport, og en svært gripende historie om en mor som ser seg nødt til å krysse over til den kriminelle underverdenen for å beskytte sin familie.

Peaky Blinders

Påkostet drama om et britisk gangsterdynasti i Birmingham rett etter første verdenskrig. Peaky Blinders er oppkalt etter den faktiske gategjengen som herjet i Birmingham, og følger Thomas Shelby som slår seg opp i den kriminelle underverdenen i et England der store deler av den befolkningen er sterkt preget av første verdenskrigs grusomheter.

His Dark Materials

His Dark Materials er den mest sette serien på HBO Nordic i november! Og om du er glad i familievennlig eventyr á la Harry Potter anbefaler vi sterkt at du får den med deg også! Pansrede isbjørner, ekspedisjoner nord for polarsirkelen (inkludert Svalbard) og ei ung jente med tæl, er bare noen av ingrediensene i den påkostede og gjennomførte eventyrserien. En HBO-serie for hele familien med andre ord, og perfekt å samle familien med på tampen av juleferien.

Watchmen

Det er enormt lave odds for at Watchmen blir å finne på en rekke lister over årets beste serier, når oppsummeringene kommer rundt nyttår. Makan til nyskapende, men likevel engasjerende serie, er det langt mellom. Med en historie som fortsetter der den legendariske tegneserien med samme navn fra 80-tallet avsluttet, bare spolt frem til vår tid, er Watchmen en heseblesende fornøyelse som treffer amerikanske tidsånden som et jordras. Setter du pris på kvalitet i alle ledd, har du all grunn til å glede deg vilt til å se denne.

Silicon Valley

Denne harseleringen med og satiriseringen over supersmarte, men sosialt avstumpede datagenier i arnestedet til det aller meste av teknologi vi har rundt oss i dag, er inne i sin siste og avsluttende sesong. Den er hysterisk morsom, og treffer spikeren svært godt på hodet hva miljøet i og rundt Silicon Valley angår. Du kan se alle sesongene med HBO Nordic.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.