Se Tilståelsen på NRK i påsken
Se Tilståelsen på NRK i påsken
© 2020 NRK / Foto: ITV

Publisert: 20.03.2018

Gjør klar til påske: Her er den store påskekrim-guiden

Påsken 2020 blir en spesiell påske for de aller fleste av oss. Da er det godt å ha enkelte ting som er som de alltid har vært. Og er det én ting som er sikkert, så er det at påske betyr fantastisk krim på norske TV-kanaler. Så også i år! Her får du guiden du trenger for å velge ut din egen, helt ultimate krimpåske. Som kunde hos oss har du dessuten en rekke muligheter til å se programmene akkurat når og hvor du vil:

Med vårt ukesarkiv velger du selv når du vil se seriene som blir sendt på TV – her ligger de nemlig i én hel uke etter at de er sendt.

Og vi har også en rekke fantastiske krimserier du kan streame nøyaktig når og hvor du vil.

På TV 2 i påsken:

Se Agatha Christie: Den fjerde rytter på TV 2
Se Agatha Christie: Den fjerde rytter på TV 2
© 2020 TV 2

Agatha Christie: Den fjerde rytter

TV 2 serverer den rykende ferske nytolkningen av Agatha Christies klassiker «Den fjerde rytter». Da den ble sendt på BBC tidligere i år, var det til knallhøye seertall og applaus fra anmelderne. The Guardian ga den 4 av 5 stjerner og skrev: «Sarah Phelps’ siste Agatha Christie-krimserie skildrer okkulte hendelser i morderisk god stil.» Året er 1961 og Mark Easterbrook (Rufus Sewell – The Man in the High Castle, Pillars of The Earth) vikles inn i en rekke dødsfall, okkulte ritualer og mørke krefter etter at navnet hans blir funnet på en liste i skoen til en død kvinne. «Agatha Christie: Den fjerde rytter» vises slik på TV 2: Episode 1: skjærtorsdag 9. april kl. 21.40 Episode 2: langfredag 10. april kl. 21.40 Episode 3: påskeaften 11. april kl. 21.40 Også på TV 2 i Påsken: Vi får også gjensyn med flere krimserier på TV 2 påskeuken: «Agatha Christie: Døde spor» som vises mandag 6. og tirsdag 7. april og «Agatha Christie: Mord etter alfabetet» som vises onsdag 8. og skjærtorsdag 9. april, samt filmen «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» 1. påskedag 12. april.

På NRK i påsken

Se Tilståelsen på NRK
Se Tilståelsen på NRK
© 2020 NRK / Foto: ITV

Tilståelsen

Også NRK sender britisk kritikerrost krim i påsken. Etter en at en ung kvinne forsvinner sporløst får politietterforsker Steve Fulcher (Martin Freeman – The Office, Fargo) raskt mistanke om at dette ikke dreier seg om en vanlig drapssak. «Tilståelsen» er basert på den sanne historien om politietterforskeren Steve Fulcher som ofret sin egen karriere og sitt rykte for å fange en drapsmann. The Guardian skriver følgende om krimserien i seks deler: «Et dypt trist drama om lidelse, styrke og rettferdighet.» «Tilståelsen» ser du på NRK1 som sender 2 episoder hver dag fra søndag 5. april kl. 21:25 til tirsdag 7. april.

Se Deadwater Fell på NRK
Se Deadwater Fell på NRK
© 2020 NRK / Foto: ANNE BINCKEBANCK, CHANNEL 4

Deadwater Fell

Tom Kendrick (David Tennant – Broadchurch, Doctor Who) mister sin kone og tre barn i en brann. Undersøkelser om brannen avslører noe uhyggelig. Var det en tragisk ulykke eller ble familien drept? Deadwater Fell ser du på NRK1 som sender 2 episoder hver dag, onsdag 8. og torsdag 9. april kl. 21:20.

Se Vera på NRK
Se Vera på NRK
© 2020 NRK / Foto: Helen Williams

Vera – sesong 10

Vera Stanhope er tilbake i fire nye enkeltstående episoder med god britisk krim der hun blant annet må nøste opp i omstendighetene rundt en gjeldstynget gründers død. NRK1 sender 1 episode hver dag fra fredag 10. april kl. 21:55 til mandag 13. april.

Se Superkrim på NRK Super
© 2020 NRK Super / Foto: Geir Evensen, NRK

Superkrim – Krim for barna

NRK Super-redaksjonen løser en rekke underlige mysterier i påsken. Superkrim byr på 10 spennende episoder for barn der kjente profiler fra hele NRK kobles sammen i forskjellige mysterier. Barna kan stemme på hvem de tror er skurken i NRK Supers apper på mobil og nettbrett. Fra lørdag 4. april sendes daglige episoder på NRK Super kl. 09:50 og NRK1 kl. 18:50.

Tilgjengelig som streaming:

Inkludert i Underholdning finner du et stort arkiv med hele sesonger av en rekke kvalitetsserier. Her finner du også en rekke populære krimserier, både fra krimspesialistene BBC, og fra Hollywood – blant annet «I Am the Night».

I Am The Night

Gjennom øynene til Fauna Hodel (India Eisley) og den vanærede journalisten Jay Singletary (Chris Pine) gir «I Am the Night» et innblikk i makten, skandalene og hemmeligheten bak de rike og berømtes fasade på 60-tallets Hollywood.

Criminal Minds

13 sesonger med den uhyre populære serien om FBIs atferdspsykologer ligger klar til streaming. Serien er ikke bare prisvinnende, men har også en svært solid rating på 8,1 på film- og TV-nettstedet IMDB.

C More Film og Serier er virkelig en spesialist på nordisk krim, og har hele sesonger av en lang rekke fantastiske krimserier som kan streames når som helst, inkludert: Både svært profilerte titler fra norden, og egne, påkostede og eksklusive originaltitler.

Bäckström

Svensk krimdrama i seks deler basert på Leif G.W. Perssons bøker. Den arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården, og saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt.

Tynn is

Et forskningsskip blir angrepet utenfor Grønland, samtidig som Arktisk råd prøver å bli enige om en avtale som forbyr miljøskadelig oljeboring i området.

Hamilton

Svensk thrillerserie der vi møter den populære karakteren fra Jan Guillous suksessbøker. Den unge agenten Carl Hamilton vender tilbake til Sverige etter en lang Navy SEAL-utdanning i USA. Samtidig rystes Stockholm av en rekke terrorangrep.

Jegerne

Svensk krimserie som er eksklusiv på C More. Handlingen fortsetter fra den svenske klassikeren fra 1996 og har vært en kjempehit hos söta bror.

Sthlm Rekviem

Svensk krimserie basert på Kristina Ohlssons romaner. Etter en tragisk bilulykke begynner Fredrika Bergman å jobbe som sivil etterforsker i politiet. Bli med når hun, Alex Recht og Peder Rydh løser mordsaker i et voldelig og ondskapsfullt Stockholm.

Broen

Når en kvinne blir funnet myrdet midt på Øresundbroen, er det bare starten på en voldsbølge ingen før har sett maken til. For etterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir det en kamp mot klokken og mot en overlegen fiende.

Ta med deg påskekrimmen på ferie

Rekker du ikke se all påskekrimmen, fortvil ikke. Laster du ned strømmetjenesten vår får du med deg både påskekrim og annet TV-innhold der du er. Du kan se det live eller i Ukesarkivet, på dekoderen, mobilen, nettbrett og PC-en når du vil.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.

Trykk på "On Demand"-knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.