Tv på hytta

Slik gir vi deg det du vil se når og hvor du vil

Canal Digital har samlet TV og streaming i én tjeneste – men med et abonnement hos oss finner du også så mye, mye mer. Vi strekker oss langt for å gjøre din underholdningshverdag like komplett som enkel og kvalitetsrik. All underholdningen du ønsker deg, når du vil ha det, på én faktura, til en uslåelig pris. Les hvordan her:

De største og beste TV-kanalene...

Som kunde hos Canal Digital får de største norske og internasjonale TV-kanalene levert dit du er, enten det er på TV-en hjemme i stua, eller på din mobil, nettbrett eller TV via Canal Digital-appen.

TV-kanaler

I Canal Digital-appen finner du hele sesonger av kritikerroste nye serier, kultklassikere og timesvis med serier for barn. Filmer: både nyere hollywood-blockbustere og fantastiske eldre klassikere, i tillegg til en rekke gripende og interessante dokumentarer.

Hele vårt underholdningsunivers finner du i Canal Digital-appen, eller med ett enkelt trykk på fjernkontrollen. Der kan du streame filmer og serier i tillegg til de klassiske lineære TV-kanalene. Alt er inkludert i abonnementet.

På vår OnePlace-dekoder finner du også Netflix integrert i dekoderen. Dermed vil du, dersom du har et Netflix-abonnement i tillegg, finne både all Canal Digitals underholdning og hele Netflix’ utvalg med én eneste fjernkontroll.

I Canal Digital-appen og på dekoderen finner du også vårt ukesarkiv. Her legger vi ut TV-programmene i én hel uke etter at de har gått på TV. Det har aldri vært enklere å få med seg favorittprogrammene sine! Ukesarkivet er også helt uten ekstra kostnad.

Med så mye god underholdning, er det lett å miste oversikten. Derfor håndplukker vi forslag til filmer og serier i Canal Digital-appen, samtidig som du ved å følge oss på Facebook og Instagram får film- og serietipsene som kan peker deg i retning mot din nye favorittserie.

Se det du vil, når du vil, med Canal Digital-appen. Få med deg alt som går på TV i ukesarkivet. Er du på farten når Norge tar nok et skigull, kan du se det direkte i appen. Med en Apple-TV, for eksempel, får du enkelt med deg abonnementet på hytta. Med offline-funksjonen i appen kan du laste ned en rekke filmer og serier før du drar, og se dem hvor du vil uten å tenke på datakostnad, selv der det ikke er et snev av dekning.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.