Med Canal Digital-appen har du TV med deg overalt
© 2018 VG Partnerstudio

Slik kan TV-hverdagen din bli mye enklere

Trodde du at Canal Digital bare er en tradisjonell TV-leverandør? Tro om igjen! Her har du syv gode grunner til at Canal Digital gjør livet litt enklere når du har lyst til å bli underholdt – både hjemme og på farta.

1. Se ting samtidig

Det er ikke nødvendigvis slik at alle i familien eller kollektivet ønsker å se det samme TV-innholdet. Har dere flere TVer i husstanden, kan dere se forskjellig innhold samtidig! Så lenge dere har en dekoder, kan dere bruke Canal Digital-appen med Apple TV, Chromecast eller en Smart-TV. Da er det null problem å streame live TV forskjellige steder i hjemmet.

Se Canal Digital på flere skjermer

Laster du ned Canal Digital-appen til mobilen eller nettbrettet, har du full tilgang til mye av innholdet i lomma eller i veska. Det gjelder både når du er hjemme, men også når du er på farten. Appen er selvsagt helt gratis.

Det er ikke bare live TV du har mulighet til å se, forteller Jon Espen Nergård, ansvarlig for produktutvikling av strømmetjenester i Canal Digital. – Laster du ned appen, kan du få tilgang på masse filmer, serier og live sport, i tillegg til ukesarkiv på de fleste kanaler. Her kan du se program som er sendt opptil én uke tilbake i tid. Det samme innholdet kan du også se på både PC og Mac, forteller Nergård.

Jon Espen Nergård

Dersom du ikke er tilknyttet et trådløst nett, kan det fort bli dyrt å streame. Med Canal Digital-appen kan du laste ned mye av innholdet, slik at du kan se det på mobil eller nettbrett når du ikke er på nett. Tusenvis av filmer og serier, barne-TV for de små, drama, krim, thrillere og gode serier for de store. Finn ut hva du kan se når du er i bilen, på hytta, på bussen ...

Du bestemmer selv ditt innhold. Vil du bare ha live-TV og ukesarkiv, går du for basispakken Norgespakken. Har du lyst på hele sesonger av TV-serier, masse innhold for barn og dokumentarer, går du for Underholdning. Er du lidenskapelig opptatt av film, går du får C More Film og Serier.

Appen har også en egen sports-fane, som gir deg full oversikt over hvilke sportsevent som sendes. Ønsker du heller å se sendingene senere, er det bare å trykke på opptak, så ligger programmet klart på dekoderen. I tillegg finnes det også sportseventer i appen som ikke sendes på lineær TV, slik som OBOS-ligaen.

Det hender en sjelden gang at man har lyst til å la ungene styre TV-tittingen selv. Med en egen modus for de aller yngste, kan barna styre rundt på egen hånd, samtidig som at du kan være trygg på at innholdet er tilpasset de unge.

7. Egen kanalmeny

Dersom du har Canal Digitals OnePlace-dekoder, kan du enkelt sette opp din egen kanalmeny. Dermed kommer kanalene i den rekkefølgen du selv foretrekker.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.