TV-appen som vil redde deg fra julestresset

TV-appen som kan redde deg fra julemaset

For mange er jula en stressende tid. Med Canal Digital-appen, kan du ta deg noen velfortjente pauser i julestria med TV og filmer på mobilen eller nettbrettet.

– Jeg er veldig mye på reisefot, og da bruker jeg appen svært mye. Jeg liker også å laste ned innhold i forkant, slik at jeg kan streame både filmer og serier når jeg er på tur – uten å måtte bruke noe mobildata, forteller Anna Pradzynska. Hun jobber som nordisk markedsansvarlig i Canal Digital og har naturligvis god kjennskap til appens fordeler og muligheter. – Med appen har du tilgang til nesten alt innholdet du har hjemme. I tillegg er det ekstremt enkelt og intuitivt, forteller Anna.

Din venn på farten

Noe som hører med til jula, er det å tilbringe flere timer på kjøpesenter for å handle gaver. Og når jula først er over, er det tid for å bytte gavene som ikke passet. Da kan det hende at det oppstår en og annen interessekonflikt dersom én ønsker å ordne med gaver, mens den andre bare MÅ få med seg avslutningen av skisprinten, Hoppuke-rennet eller noe annet direktesendt sportsevent.

Med appen er det null problem å streame live-TV, slik at du får med deg alt mens det skjer. Og har du heller lyst til å se programmet senere, kan du bare sette programmet på opptak gjennom appen. I tillegg kan nedlastet innhold være en god partner dersom man er på lange bilturer med små barn, eller som en løsning dersom familieselskapet trekker ut i de laaange timer …

Mange bruker jula til å se underholdning på TV sammen som en familie. Samtidig er det en kjensgjerning at ikke alle nødvendigvis vil se det samme innholdet samtidig. Så selv om de voksne kanskje har lyst til å se “Hjelp, det er juleferie” for 12. jul på rad, så kan det hende at den yngre garde ikke nødvendigvis er like enige. Da er det en stor fordel at man med Canal Digital Pluss kan være opptil fire stykker som streamer samtidig med appen. Dermed slipper man diskusjoner rundt hvem som skal se hva.

Ser innhold når det passer best

En som er svært så fornøyd med appen, er Karsten Enes (51). Han bor i Stavanger sammen med kona Merethe og deres to barn på henholdsvis 2 og 17 år. For dem er det bare appen som gjelder. – Vi har dekoder og parabol på hytta, og lastet derfor ned appen. Jeg ville teste den ut, og den har vist seg å fungere helt knirkefritt. Hjemme hos oss bruker vi appen først og fremst på Smart-TVen, og den er også det eneste vi har behov for, forteller Karsten.

Med en hektisk jobb i Equinor og to barn, hører det til sjeldenhetene at Karsten kan sette seg ned i sofaen og se på TV når programmene faktisk går live. – Det er jo veldig praktisk at vi kan se både TV-program, filmer og serier når det passer for oss. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at det er litt forskjell i TV-interessene til 17-åringene og 2-åringen. Da er det fint at eldstemann kan ta med seg iPaden og se det han selv ønsker på rommet sitt, smiler Enes.

De eldre er mest skeptiske

Selv om mange av Canal Digitals kunder har lastet ned appen, er brukerne i all hovedsak yngre mennesker. – Vi ser at våre eldre kunder er noe mer tilbakeholdne med å både laste ned og bruke appen. De er gjerne vant med å se programmene når de faktisk går live på TV, forteller Anna Pradzynska. Hun er overbevist om at mange eldre hadde satt pris på mulighetene for å streame innhold. – Appen er usedvanlig enkel å bruke, og man trenger overhodet ikke være teknisk for å verken laste den ned eller bruke den. For mange eldre er det vanskelig å endre adferd, men det handler bare om å gi det et forsøk. Selv har Anna klare planer for hva hun skal se i julen. – David Attenboroughs nyeste serie Dynasties har jeg veldig lyst til å se. I tillegg skal jeg catche opp på gamle episoder av Graham Northon, smiler Anna.

For å kunne bruke Canal Digital-appen må dere ha en parabol og en dekoder. Har du først det – enten hjemme eller på hytta – kan du laste ned appen. Dermed har du tilgang til et hav av innhold, enten det er på mobilen, tableten, macen, PCen eller Smart-TVen. Appen er gratis både å laste ned og å bruke. Som kunde kan du velge selv hvilket innhold du vil ha. Vil du bare ha tilgang til de mest vanlige TV-kanalene og ikke noe mer, går du for Norgespakken. Vil du ha tilgang til masse TV-serier og filmer, med muligheten for å laste ned innhold slik at det kan sees offline, går du enten for Underholdning eller C More Film og Serier. Velger dere i tillegg Canal Digital Plus, kan dere bruke abonnementet opptil fire forskjellige steder samtidig!

Slik får du TV- og strømmeinnholdet på alle skjermer

Vi her selvsagt TV i lommeformat. Last ned Canal Digital-appen på mobiltelefon eller nettbrettet ditt, og ta med deg TV-underholdningen overalt.

Med Apple TV eller Smart TV-er kan du bruke Canal Digital-appen og se TV i flere rom eller andre steder UTEN en ekstra dekoder.

Når dekoderen din er koblet til nett er det bare å trykke på "on demand"-knappen og kan du strømme tusenvis av timer med underholdning hjemme.

Du kan også se TV og strømmeinnhold på PC eller Mac-en din. Sitter du ved en maskin nå, kan du bare trykke på lenka under

Hva kan vi tilby

For oss er underholdning det viktigste, nest etter deg da. Derfor er vi stolte av å kunne tilby en strømmetjeneste så du kan se det du vil, hvor du vil. Overlegen bilde- og lydkvalitet fra vår satellitt og masse sport, filmer, serier eller hva enn du måtte ønske å se..