Se Tynn is på C More
© 2020 C More

C More film og serier inneholder en enorm katalog med titler du kan streame – i tillegg til at de lineære kanalene sender en rekke fantastiske filmer og serier. Du finner både nytt og klassisk, både lett og mer krevende underholdning for både store og små. C More har faktisk underholdning for alle! Usikker på hva du skal se i det voldsomt store utvalget hos C More i appen? Vi hjelper deg i gang. Har du ikke tilleggspakken C More Film og Serier kan du enkelt oppgradere via knappen under.

For deg som søker supre serier

Det beste av det beste: Om det er skikkelig kvalitet du er ute etter på seriesiden finner du også en hel rekke fantastiske, kritikerroste serier hos C More.

Selveste John Malkovic som pave, servert i særegen stil av den visjonære italienske regissøren Paolo Sorrentino: Ja, takk! Det samme sier publikum, som gir serien om maktspill på innsiden av Vatikanet 8,2 på IMDB.

Kritikerrost satire satt til annen verdenskrig, basert på en av amerikansk litteraturs aller største klassikere, produsert av George Clooney med ham selv og Hugh Laurie i to av rollene. Miniserie på 6 episoder.

TV-serien «Fargo» foregår i samme univers som filmen med samme navn (som du også finner i CMore-arkivet). Hver sesong utforsker nye historier til forskjellige tider i den lille byen Fargos historie. Har hele 9.0 på IMDB!

For filmfantasten

C More er det perfekte stedet for deg som elsker film – enten du ønsker deg de nyeste blockbusterne, de obligatoriske klassikerne eller det beste av europeisk og internasjonal film.

Herlig ellevill actionfilm med Dwayne «The Rock» Johnson. Will (Dwayne Johnson) er ekspert på skyskrapersikkerhet og befinner seg i Hongkong når en gigantisk bygning plutselig står i flammer.

Episk eventyrdrama om Roald Amundsen, den norske oppdageren som blant annet ble den første som nådde Sydpolen. Her møter vi også broren Leon, som finansierte mange av ekspedisjonene, men som senere ble skrevet ut av historien.

Hans Petter Moland regisserer Liam Neeson i denne nyinnspillingen av den norske «Kraftidioten». Nels (Liam Neeson) er en vanlig mann som kjører brøytebil i Colorado. Men når sønnen blir myrdet, vil han ta hevn.

C More satser tungt på nordisk krim, og har til og med egenproduserte titler som du ser aller først på kanalen og i Canal Digital-appen.

Jakob Oftebro spiller Hamilton i denne svenske thrillerserien der vi møter den populære karakteren fra Jan Guillous suksessbøker. Den unge agenten Carl Hamilton vender tilbake til Sverige etter en lang Navy SEAL-utdanning i USA. Samtidig rystes Stockholm av en rekke terrorangrep.

Svensk krimdrama i seks deler basert på Leif G.W. Perssons bøker. Den arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården, og saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt.

Et forskningsskip blir angrepet utenfor Grønland, samtidig som Arktisk råd prøver å bli enige om en avtale som forbyr miljøskadelig oljeboring i området. Et stjernelag av norske og svenske profiler bidrar i serien med norske Cecilie Mosli på regi og svenske Lena Endre i hovedrollen.

For deg med dokumentar-dilla

Om du vil lære, bli forbløffet eller rørt, er det få ting som slår dokumentarfilm. Det er masse å velge mellom hos C More, fra lærerike dokumentarer som The Brink, forbløffende dokumentarer som Antropocen: Menneskets tidsalder til morsomme dokumentarer som Nothing like a Dame.

Alicia Wikander har fortellerstemmen i denne dokumentaren som reiser rundt til seks kontinenter og tjue land for å vise hvordan menneskene har forandret planeten. Visuelt storslagen og kritikerrost, dokumentaren viser virkelig at vi lever i Antropocen: Menneskenes tidsalder.

En hjertevarm og herlig samtale mellom fire av britisk dramas største ikoner: Judi Dench, Maggie Smith, Joan Plowright og Eileen Atkins møtes over en kopp te. De byr på både kvikke kommentarer og innsiktsfulle samtaler om livet og karrieren.

Pep Gaurdiolas Barcelona rullet over fotball-europa som en dampveivals mellom 2008 og 2012. Dette er historien om hvordan Guardiola bygget et av fotballhistoriens mest dominerende lag, fortalt av en lang liste av nåværende og tidligere Barcelona-spillere.

For hobbyhistorikeren

Om du liker filmene og seriene best med tidsriktige kostymer og kulisser har C More en hel masse titler for deg. Enten du ønsker deg den massive suksessen Vikings, det karakterdrevne sjørøver-dramaet i Black Sails, eller det knallharde britiske mellomkrigsdramaet Peaky Blinders.

Sjørøverdrama basert på historiske personer i sjørøvernes gullalder på 1700-tallet – generøst ispedd noen kunstneriske friheter. Har 8,2 i rating på filmnettstedet IMDB!

Basert på de forskjellige sagaene om vikinglegenden Ragnar Lodbrok. Har stort fokus på historisk nøyaktighet på detaljnivå. Vår egne Torbjørn Harr har en fremtredende rolle, og serien har 8,6 på IMDB.

Påkostet drama om et britisk gangsterdynasti i Birmingham rett etter første verdenskrig. Serien har hele 8,8 av 10 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB. Se opp for svært kjente navn som Cillian Anderson, Tom Hardy og Adrien Brody, og et episk historisk drama i verdensklasse.

For de store barna

Populære filmer som Lego-filmen er bare noen av titlene de eldre barna trolig vil sette stor pris på hos C More – og som også er morsomme for voksne.

Lego-filmen ble en braksuksess da den kom i 2014, og ble både rost kritikere og omfavnet av publikum, både liten og stor. Chris Pratt, Will Ferrell og Elizabeth Banks er bare noen av stjernene som gir stemmer til de små Lego-figurene.

I Disney-suksessen «Frost» blir kongeriket Arendell rammet av en forhekset vinter, og prinsesse Anna må forlate slottet for å finne sin søster, snødronningen Elsa.

Se Lego Masters på C More
© 2020 C More

Lego Masters

Litt overraskende fantastisk underholdning for hele familien der kreative legofantaster konkurrerer i byggeteknikk og design i håp om å vinne konkurransen og ta med legotrofeet hjem. Komikeren Will Arnett leder programmet som har premiere hos C More 4. april.

For de minste

C More har en stor katalog med titler, både filmer og serier, for barn i alle aldre. Her finner du både kjente titler som Gubben og Katten, Elias og Astrid Lindgren-filmer, men også den fantastiske animerte versjonen av Ronja Røverdatter, som hele familien uansett alder trolig vil sette stor pris på.

Tegnefilm basert på Sven Nordqvists klassiske barnebøker om den vimsete gubben Pettersen og hans snakkesalige kamerat, katten Findus.

Fire hele sesonger av det populære barneprogrammet Peppa Gris ligger klar til streaming hos C More Film og Serier, så kan poden kose seg når det passer.

Den seneste filmen av de populære barnefilmene med Karsten og Petra. En dag på stranden finner Karsten og Petra en mystisk gammel boks nedgravd i sanden. Den inneholder noen fine ting og noe som ser ut til å være ledetråder til en skatt.

Nostalgi i særklasse

Klassikere er klassikere av en grunn, og C More har et stort utvalg av titler som frakter deg tilbake til enklere tider. Enten det er humor som «Hotell i særklasse» eller Astrid Lindgrens fantastiske univers.

Nå kan du få et gjensyn med selveste Basil Fawlty og besetningen ved det lille britiske hotellet på den engelske sørkysten. BBC-klassikeren med John Cleese i storform kan du streame i sin helhet hos oss.

Lasse Åberg har regi på disse norsksvenske klassikerne med Jon Skolmen og Lasse Åberg i hovedrollene. Hysteriske forviklinger og et herlig gjensyn med skandinavisk 80-tall.

Du finner timesvis med en rekke av Astrid Lindgrens aller største klassikere klare til streaming hos oss. Blant dem Pippi-filmene, Vi på Saltkråkan, Emil i Lønneberget og Barna i Bakkebygrenda.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.