Antropocen menneskets tidsalder
Stream Antropocen menneskets tidsalder hos Canal Digital
© 2020 C More

Dokumentarer til alle anledninger

Vi elsker dokumentarfilmer. Enten det er dokumentarer som er lærerike, dokumentarer som rører, dokumentarer som forbløffer eller dokumentarer som gir deg innblikk i sider av samfunnet du ikke visste at du ikke visste om. Vi har en rekke fantastiske dokumentarer som kan streames både på TV og i Canal Digital-appen. Her er noen av våre favoritter.

Et stort utvalg av både dokumentarserier og annen fantastisk underholdning kan fort bety krangel om fjernkontrollen. Men hos oss kan dere streame på opp til fire skjermer samtidig, så kan alle se nøyaktig det de ønsker. Visste du forresten at vi har introdusert smarte pakker? Med smarte pakker kan du kombinere våre mest populære tilleggspakker å få supre priser. Kombinerer du for eksempel Underholdning og HBO Nordic, får du HBO Nordic til kun 49 kr / mnd.

For deg som vil lære om kulturelle ikoner

Pep Gaurdiolas Barcelona rullet over fotball-europa som en dampveivals mellom 2008 og 2012 og har langt på vei sikret den nåværende City-manageren en plass i panteonet reservert for tidenes beste managere. Dette er historien om hvordan Guardiola bygget et av fotballhistoriens mest dominerende lag, fortalt av en lang liste av nåværende og tidligere Barcelona-spillere.

Eric Claptons er en av tidenes aller største gitarlegender. Hans turbulente og begivenhetsrike historie blir fortalt i denne intime dokumentaren av den Oscar-vinnende regissøren Lili Fini Zanuck, med bidrag fra blant andre Clapton selv og George Harrison. Inkludert i Underholdning.

Ved siden av å skrive Millenium-bøkene, som er blitt internasjonale bestselgerne, var Stieg Larsson selv en aktiv journalist som karlta høyreekstremisme og nazisme i Sverige. I denne dokumentaren får vi et innblikk i denne svært risikofylte kampen gjennom intervjuer og unikt arkivmateriale. Inkludert i C More Film og Serier

Unike innblikk i menneskelig drama

En av de store dokumentarsnakkisene om dagen inneholder noen av FBIs mest kreative etterforskningsmetoder: I USA kjører McDonalds med jevne mellomrom kampanjer der kunder kan vinne store pengepremier ved å samle på lodd de får ved å spise hos McDonalds. Når et lite FBI-kontor får tips om at spillet er rigget, rulles det opp en rekke menneskeskjebner som er blitt innblandet i det urene spillet.

Denne tankevekkende dokumentarer følger tre familier og deres kamp for å få hjelp til deres barn med alvorlige følelsesmessige forstyrrelser før de skader seg selv eller andre. Inkludert i HBO Nordic.

Den anerkjente italienske fotojournalisten har viet sitt liv til å dokumentere den italienske mafiaens herjinger gjennom sin kameralinse. Dokumentaren Shooting the Mafia skildrer hennes arbeid og hvordan hennes egen historie er dypt sammenflettet med Italias. Inkludert i C More Film og Serier.

For deg som vil bli opplyst

Michael Moore er tilbake. I denne oppfølgeren til «Fahrenheit 9/11» som handler om ettervirkningen etter terrorangrepene 11. september 2001, tar han en ny titt på det amerikanske samfunnet som er mer splittet enn aldri før etter valget av Donald J. Trump som president. Inkludert i C More Film og Serier

Steve Bannon var en av arkitektene bak Donald Trumps valgseier, før han i 2018 fikk sparken. Trumps tidligere sjefsideolog følges tett i denne dokumentaren som følger ham i tiden etter at han fikk sparken som rådgiver for Trump, men likevel fortsatte sitt ideologiske, antiglobalistiske prosjekt. Inkludert i C More Film og Serier.

Danske Anders Hvidegaard, bryter opp og flytter til Grønland for å jobbe som lærer i den lille bygda Tiniteqilaaq med bare 80 innbyggere. Her er det storslagen natur og sterke tradisjoner, men også store utfordringer og kulturkonflikt. Inkludert i C More Film og Serier.

For deg som vil oppleve spektakulær natur

Alicia Wikander har fortellerstemmen i denne dokumentaren som reiser rundt til seks kontinenter og tjue land for å vise hvordan menneskene har forandret planeten. Visuelt storslagen og kritikerrost, dokumentaren viser virkelig at vi lever i Antropocen: Menneskenes tidsalder. Inkludert i C More Film og Serier

Når det kommer til påkostede serier om menneskets plass i universet, er det få serier som er mer toneangivende enn Cosmos. Nå kan du se sesong tre av den fantastiske serien der Neil deGrasse Tyson har tatt over stafettpinnen fra pioneren Carl Sagan som guide gjennom universet. Se Cosmos på National Geographic hver søndag klokken 21.00.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.