Offline

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Pendler du? Her er et knippe serietips basert på reisens lengde

Med vår nye offline-funksjon i Canal Digital-appen kan du strømme så mye inkludert innhold du vil, uten at du er avhengig av dekning på reisen, samtidig som du slipper å tenke på databruk. Alle våre Familiepakke-kunder har et fyldig utvalg av fantastiske TV-serier klare til å nytes på turen til jobb om morgenen. Så kan du sette deg ned i togsetet med en kopp kaffe, sette på en episode av din nyeste serie og bli underholdt til du kommer frem. Og ettersom reiseveien varierer, har vi valgt ut noen gode serier – fra de mest sette seriene i Canal Digital-appen – med forskjellig lengde, tilpasset din pendling.

20 minutter

20-minutters formatet er gjerne humorserienes domene, og i Canal Digital-appen er The Last Man on Earth den mest populære av dem alle. Serien følger Phil Miller, den siste levende personen på planeten etter at et virus har gått amok – men Miller har en hel rekke overraskelser i nær fremtid. Til tross for å være en post-apokalyptisk humorserie, har The Last Man on Earth mengder av sjarm – og forviklingene som oppstår selv om jordens befolkning har forsvunnet gir en annerledes komedie det er perfekt å starte dagen med.

Matt Groenings klassiske animasjonsserie ligger ute i sin helhet i Canal Digital-appen, og enten du har sett den før, eller fortsatt har det til gode, gir den et herlig skråblikk på vårt eget samfunn sett gjennom øynene til Philip J. Fry, som ved et uhell blir fryst ned i 3000 år og våkner opp i fremtiden.

40–45 minutter

The Resident, sykehusdramaet i samme gate som Greys Anatomy, Chicago Hope og The E.R. har allerede rukket å bli den mest populære dramaserien i Canal Digital-appen. Nye episoder blir lagt ut i FOX+-arkivet i appen etter at de har gått på TV. Sykehusdramaet har sterke karakterer og spennende intriger, men er i tillegg enda litt skarpere i kantene enn sine sjangersøsken – blant annet i sitt blikk på den amerikanske helseindustrien.

For deg som trenger noe solfylt og varmt på stadig kaldere høstmorgener og -ettermiddager er The Durrells et godt valg. Denne lune britiske komedien med handling satt til 30-tallet følger familien Durrell som bryter opp fra Storbritannia for å starte et nytt liv på den greske ferieøya Korfu. En enke og fire uregjerlige britiske ungdommer med fritt spillerom og kulturkollisjoner på den greske landsbygda er ikke bare morsomt, den knallblå himmelen, sirissene i bakgrunnen og olivenlundene er god medisin når regnet pisker på bussrutene.

60 minutter

I BBC-arkivet i Canal Digital-appen finner du flere fantastiske britiske krimserier. En av de mest populære er Silent Witness. Med to sesonger, hver på 10 episoder, er dette virkelig en gave til krim-elskende pendlende. Serien er skapt av den tidligere mordpatrulje-detektiven i Nottingham, Nigel McCrey, og følger rettsmedisinere i sin etterforskning av forskjellige forbrytelser. Serien sammenliknes ofte med CSI, som følger samme yrkesgruppe, men i Silent Witness får du med det britiske krim-tilsnittet på kjøpet. Serien har gått siden 1996 og er enormt populær i Storbritannia med seertopper på opp mot 7 millioner seere. Serien har også gått i Norge, da under tittelen «Tause vitner».

For å laste ned filmer og serier må du ha Canal Digital-appen på mobil eller nettbrett. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, gjør du det først. 1. Åpne Canal Digital-appen 2. Velg «mer» nederst i menyen 3. Velg «tilgjengelig for nedlastning» i menyen 4. Trykk på nedlastningsikonet til høyre for bilde av serien/filmen 5. Nedlastning starter 6. Velg «mer» nederst i menyen for å gå til «Mine nedlastninger»

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.