Oppgrader til satellitt

Oppdatert: 07.09.2020

Dette er våre smarte pakker!

Nå som vi kan streame siste episode samtidig som den sendes i USA, se store sportsbegivenheter direkte i 4K-oppløsning og se Oscar-vinnere akkurat når det passer oss, er det trygt å si at vi aldri har hatt større valgfrihet når det kommer til underholdning. Men det skal fortsatt være enkelt å velge det innholdet du vil se på TV, uansett når du vil se det. Derfor tilbyr vi Smarte pakker – en smartere måte å velge underholdningen du vil se.

Slik fungerer det:

Hvis du har Norgespakken (kr 319) og Underholdning (kr 149) eller Sport (kr 99) i tillegg, kan du velge smarte pakker og få det ekstra innholdet du ønsker deg mest – til superpris. Alle våre kunder har Norgespakken som basis, med alle de største norske kanalene og flere nyttige funksjoner, som ukesarkiv og direkte-strømming av dine kanaler. Legg til mer av det du vil se på toppen, om du vil, og få samlet all underholdningen du ønsker deg på samme sted. Kombinerer du våre mest populære pakker får du ennå bedre priser på tilleggspakkene.

Underholdning er førstevalget for deg som elsker film og serier. Ikke bare får du 32 TV-kanaler av høyeste internasjonale kvalitet, du får også tilgang til et enormt arkiv med inkluderte filmer og serier i app og på dekoder.

Enormt mye sport for pengene! Nå også med innhold i 4K. Følg våre idrettshelter som Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard, Magnus Carlsen, Mats Zuccarello, Alexander Kristoff, Viktor Hovland og mange flere på en rekke kanaler: TV 2 Sport 1, Eurosport Norge, Eurosport 1, Motorvision TV, Viasat Ultra HD, Viasport +, Strive Sports Live og Eurosport Pluss 1–4 er inkludert i pakken.

På grunn av situasjonen med koronaviruset tar vi forbehold om at flere kamper og arrangementer vil bli utsatt/avlyst eller gjennomført uten publikum til stede.
 

 

Top Gear Norge
©2020 TVN

Bare Norgespakken med tilleggspakker: 319 kr /mnd.

Hvis du bare vil ha vår basispakke, Norgespakken, kan du selvsagt også legge til tilleggspakker som passer dine ønsker.

+ HBO Nordic til 99 kr /mnd.

+ Viasat Film med Viaplay til 139 kr /mnd.

+ Viasport med Viaplay Total (inkl filmer og serier) til 259 kr /mnd.