VM 2018

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» blitt endret til pakkene «Sport» og «Underholdning». 

Vi elsker sport – derfor har vi samlet alt på et sted

Det ligger an til å bli en aldeles fantastisk sommer for sportsinteresserte med både fotball-VM for kvinner, Tour de France og Wimbledon-turneringen på trappene.

Med så mye god sport på TVen er det ingen grunn til å få dårlig samvittighet for å sitte inne hele dagen: last ned Canal Digital-appen og få tilgang til samtlige sportsbegivenheter direkte – der du er og når du vil.

I år fungerer appen som i Norge i hele EØS – så slipper du å gå glipp av viktige kamper i Eliteserien, eller du kan se TdF med norske kommentatorer, også når du er på ferie i Europa.

Se Tour de France hos Canal Digital
© 2019 Adobe Stock

Tour de France: Sykkeleventyret i Frankrike

Tour de France er mer enn en sportsbegivenhet: Det er en folkefest og en fantastisk reise gjennom nydelig fransk landskap. For sakte-TV-elskende nordmenn er Tour de France den perfekte sommeravkobling: velproduserte sendinger med fantastiske naturbilder og fartsfylte spurter, supplert med Christian Paasche og Johan Kaggestad engasjerende anekdoter, humør og ekspertise. Tour de France ser du på TV 2 og Eurosport fra 6. til 28. juli.

Den norske eliteserien spiller fulle runder gjennom hele sommeren. Solskjær-effekten ser ut til å leve videre i Molde som har etablert seg i tetsjiktet. Det er dog svært jevnt på hele øvre halvdel av tabellen, med flere sultne lag som har hektet seg på. I år som i fjor er hver runde normalt fordelt på kanalene Eurosport Norge, Eurosport Pluss-kanalene og MAX. Eurosport-kanalene er inkludert i Familiepakken.

Diamond League

Diamond League: Norske profiler i verdenseliten i friidrett

Diamond League er en serie friidrettsturneringer som går over hele verden gjennom våren og sommeren og samler verdens beste friidrettsutøvere. I år har Norge flere friidrettsprofiler som kjemper om seiere i sine grener, blant annet Ingebrigtsen-brødrene, Isabelle Pedersen og Karsten Warholm. Diamond League ser du på NRK.

Verdens eldste og mest prestisjefylte tennisturnering går av stabelen 2. juli. Wimbledon er Grand Slam-turneringen de aller største profilene ikke vil gå glipp av. Her møtes blant annet rivalene Roger Federer, Rafael Nadal og fjorårets vinner Novak Djokovic til dyst. Wimbledon-kampene ser du på Eurosport fra 1. til 14. juli – tilgjengelig på TV og i appen for deg med Familiepakken.

Se det norske kvinnelandslaget i fotball-VM hos Canal Digital
© 2019 Scanpix / NTB

VM: Fotballturneringen over alle fotballturneringer

Fotball-VM for kvinner avholdes fra 7. juni til 7. juli i Frankrike og vises på NRK.

Norge stilte med et sterkt landslag med ambisjoner om å gå hele veien.

Og med blant annet Barcelona-stjernen Caroline Graham Hansen og stjerneskuddet Guro Reiten, som The Guardian skriver har potensiale til å overraske i årets turnering, hadde Norge en realistisk sjanse til å komme langt i turneringen. Noe de også gjorde. Dessverre holdt det ikke helt inn etter at England ble for sterke i kvartfinalen.

I årets VM deles kampene mellom NRK og TV 2.

Laster du ned Canal Digital-appen kan du strømme både NRK- og TV 2-kanalene direkte når og hvor du vil. Du får med andre ord hele VM samlet i én app!

Norges kamper

Norge endte som nummer to i sin gruppe, og er kvalifisert til sluttspillet. I kvartfinalen ble dog England for sterke for det norske landslaget.

  • 22. juni: Åttedelsfinale: Norge – Australia, 21.00 på NRK1
  • 27. juni: Kvartfinale: Norge – England, 21.00 på TV 2
  • 2. juli: Semifinale, 21.00 på NRK1
  • 7. juli: Finale, 17.00 på NRK1.

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen. Du får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.