Skiskyting hos Canal Digital
© 2019 Scanpix / NTB

Få ting samler det norske folk som vinterens idrettsmeny. Som når det er innspurt i skiskytterstafett og hele bedriftsnorge stopper opp i noen minutter – eller når den tysk-østerrikske hoppuka får oss til å benke oss på vei inn i et nytt år. Det aller meste av vintersporten på Canal Digital har du med deg over alt – enten du fisker frem mobilen på toget eller fyrer opp 5-mila på jobb-PCen. På TVen din leverer vi dessuten krystallklare bilder, uten forsinkelse, via satellitt, så kan dere samles foran TV-skjermen hjemme og oppleve vintersport i overlegen kvalitet. Under finner du vinterens fullstendige program i verdenscup og VM for skiskyting, langrenn, hopp og alpint.

Vintersport

Frem med kalenderen! Via lenkene under finner du fullstendig oversikt over sesongens skirenn, med flere norske gullhåp i verdenscup og VM. Og med Canal Digital-appen trenger du ikke gå glipp av et eneste gulløyeblikk.

Ta en pust i bakken på skituren med kakao, wiener på termos og innspurten av fem-mila. Canal Digital har samlet all den fantastiske vintersporten for deg i appen vår, så du enkelt finner den, uansett hvor du befinner deg.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.