Håndball-VM ser du på TV3
© 2019 TV3

Slik ser du Norges kamper under håndball-VM 2019

Nå braker det løs, og vi er så spente! Norge stiller et heltent lag med en frisk, god blanding av erfarne kanoner og flinke, ferske debutanter. Debutantene Andrea Pedersen, Ingvild Bakkerud og Moa Høgdahl skal være klare, forberedt og gode. Og de får god support fra mange av kanonene blant de erfarne.

Se hvor du vil

Vi spiller vår første kamp mot Cuba, et lag Norge faktisk aldri har møtt før, lørdag 30. november kl. 12:30. Norge – Nederland avslutter det innledende gruppespillet fredag 6. desember.

Det gjelder å regne med overraskelser i innledende runde, og landslagssjef Thorir Hergeirsson mener vi møter spennende motstandere.

Samtlige kamper sendes på TV3. Husk at du kan streame TV3 på PC, nettbrett og mobil med Canal Digital-appen!

Last ned appen her

Her er Norges kamper:

Samtlige kamper sendes på TV3. Husk at du kan streame TV3 på PC, nettbrett og mobil med Canal Digital-appen!

Lørdag 30. november, klokken 12.30: Norge – Cuba

Mandag 2. desember, klokken 12.30: Slovenia – Norge

Tirsdag 3. desember, klokken 12.30: Norge – Serbia

Torsdag 5. desember, klokken 12.30: Norge – Angola

Fredag 6. desember, klokken 12.30: Nederland Norge

Hovedrunden begynner den 8. desember. Norges eventuelle kamptidspunkter i denne delen av turneringen er avhengig av hvilken plass Norge havner på i innledende runde.

Semifinaler spilles den 13. desember.

Finalen spilles den 15. desember.

Lovende spillermiks

Det blir spennende å se hvor godt landslagssjef Thorir Hergeirsson klarer å preppe den nye VM-troppen, med et dyktig trekløver debutanter.

Hergeirsson uttalte til VG tidligere i november at vi har en spennende tropp og at de erfarne spillerne skal gå foran og vise vei.

Stabilitet og jevn tilførsel av nye, gode spillere, har jo også vært Norges styrke over tid. Få land har så mange ess og jokere å spille på som vi har.

Vi satser derfor på full uttelling hvis Heirgeirsson har trent nykommerne smidig inn i sine posisjoner. Vi vet at de har forberedt seg godt i leiren sin i Japan.

Tvi, Norge!

Målvakter:
Silje Solberg
Andrea A. Pedersen (debutant)

Utespillere:
Emilie Hegh Arntzen
Heidi Løke
Silje Waade
Stine Bredal Oftedal
Malin Aune
Kari Brattset Dale
Helene Gigstad Fauske
Moa Högdahl (debutant)
Marit Røsberg Jacobsen
Ingvild Bakkerud (debutant)
Camilla Herrem
Sanna Solberg
Marta Tomac

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.

Ta en pust i bakken på skituren med kakao, wiener på termos og innspurten av fem-mila. Canal Digital har samlet all den fantastiske vintersporten for deg i appen vår, så du enkelt finner den, uansett hvor du befinner deg.