Stream Jegerne hos Canal Digital
© 2019 C More

Er det noe vi nordmenn virkelig elsker så er det nordisk krim. Derfor har vi samlet sammen et utvalg av noen spennende nordiske krimserier fra C More.

Broen

Har du ikke fått med deg den massive krim-suksessen Broen, med den egenrådige etterforskeren Saga Norén, har du muligheten med C More. Samtlige fire sesonger ligger klare til å streames.

Dirigenten

Året er 1999: En svensk finansmann blir kastet inn i et Moskva i brytningstid etter Sovjetunionens fall. Eksklusiv storsatsing fra C More – med et stjernelag av svenske skuespillere og regissører.

Saknad

Fortellermesteren Colin Nutley (Änglagård, Under solen) er tilbake med intens krim fra et lite tettsted i det svenske bibelbeltet. En originalserie fra C More.

Sthlm Rekviem

Først på C More! STHLM Rekviem er basert på de bestselgende bøkene til Kristina Ohlsson.

Jegerne

Svensk krimserie som er eksklusiv på C More. Handlingen fortsetter fra den svenske klassikeren fra 1996 og har vært en kjempehit hos söta bror.

Maria Wern

Sesong 7 av den populære serien om den dyktige svenske etterforskeren Maria Wern kan du streame i sin helhet hos oss, med C More Film og Serier.

Beck: Uten hensikt

En 12-årig jente finner moren død nedenfor trappen hjemme. Er det en ulykke, eller ville noen alenemoren vondt? Det viser seg at familien har hemmelig identitet...

Modus

"Modus" handler om kriminalpsykologen Inger Johanne Vik som er gravid og strever med å tilpasse seg samboertilværelsen.

Gåsmamman

«Gåsmamman» er en serie om narkotikahandel, brutale drap og hverdagslige utfordringer med barn og skole.

Frikjent

Aksel Borgen ble som tenåring siktet og frikjent for drapet på kjæresten. 20 år senere vender han tilbake, og det som skulle være et lukket kapittel, viser seg å være et åpent sår.

Varg Veum i mørket er alle ulver grå

Et våpenlager i Bergen eksploderer og Varg Veums beste venn omkommer. Det er noe som ikke stemmer og Varg blir trukket inn i et livsfarlig spill...

Arne Dahl: Etterskjelv

En natt i november eksploderer et t-banetog i Stockholm og ødeleggelsen blir enorm. Det politiet ikke vet, er at dette bare er begynnelsen på en jakt innrammet av...

Du finner både nytt og klassisk, både lett og mer krevende underholdning for både store og små. C More har faktisk underholdning for alle!

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.