1/2 pris i et helt år - på vår mest populære TV-pakke

Bestill her, eller ring 815 800 10

Spar 3342 kr på et år!

VINTERTILBUD

 • Norgespakken (21 kanaler)
 • Underholdning (44 kanaler)
 • V series & film med Viaplay
 • Dekoder og antenne: 0,-
 • Standard installasjon: 0,-
Se kanaler

SUPERTILBUD!

Vår største film- og seriepakke noensinne:

Partisan

kr 278,5/mnd. første 12 måneder

Originalpris kr 557/mnd.

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er kr 2 034 første år

Bestill nå

 

Nå kun 279 kr/mnd

For at du skal kunne nyte de mørke vinterkveldene med all underholdningen du trenger, gir vi deg nå et supergodt vintertilbud! Vi har programmene du følger på de største norske kanalene, samt mengder av serier og filmer i egne filmkanaler og for streaming.

I kampanjeperioden selger vi kun en pakke, men du kan legge til alle de kanalpakker og TV-kanaler, samt streamingtjenester som du ønsker. Du kan legge til dette på Min Side etter bestillingen er gjennomført.

Dette får du i tilbudet:

Laster

Over 22 kanaler. Dette er grunnpakken som alle våre kunder får. Vår minste kanalpakke med alle de norske TV-kanalene. Supertilbudspris: 169,5 kr/mnd (i 12 mnd) Ordinær pris: 339 kr/mnd

Laster

Underholdning er et helt naturlig valg for deg som elsker det beste av norsk, nordisk og annen internasjonal underholdning! Supertilbudspris: 74,5 kr/mnd (i 12 mnd) Ordinær pris: 149 kr/mnd

Laster

Med V series & film med Viaplay får du det største utvalget av de mest populære filmene fra både det norske og det internasjonale markedet. Supertilbudspris: 34,5 kr/mnd (i 12 mnd) Ordinær pris med underholdning: 69 kr/mnd

Alt utstyr inkludert - kostnadsfritt

Vi kommer hjem til deg

Parabol - 0 kr

Valg av TV-distributør kan være like viktig for lyd- og bildekvalitet som valg av TV. Din TV fortjener satellitt-kvalitet fra Canal Digital.

OnePlace

Dekoder - 0 kr

OnePlace-dekoderen vant prisen for «beste TV-brukeropplevelse» i CSI awards i Amsterdam september 2019. Smart, enkel og brukervennlig.

Du vil få hjelp av en av våre flinke montører

Standard installasjon - 0 kr

Vår lokale montør kommer hjem til deg og monterer alt fiks ferdig. Mens du venter kan du se abonnementet ditt i Canal Digital-appen.

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående bestilling? Se om du finner svar på det her. Hvis ikke, er det bare å kontakte vår kundeservice.

 • Hva skjer etter jeg har bestilt?

  Med en gang du har blitt kunde kan du se TV umiddelbart på web, i appen vår på mobil, nettbrett og Apple TV, med Chromecast og med Samsung Smart-TV.

  Din lokale montør vil ringe deg innen kort tid for å avtale tidspunkt for montering. Når installatøren kommer vil han montere dekoderen og sørge for at alt fungerer som det skal.

  Parabol og dekoder vil i de fleste tilfeller bli sendt hjem til deg. Hvis montøren har med seg alt utstyr så får du beskjed.

  Norgespakken er vårt basisabonnement, og det eneste abonnementet med 12 måneders obligatorisk bindingstid.

 • Hvordan får jeg tilgang til Viaplay?

  I tillegg til 5 linjære kanaler og alle Viaplay Originals på dekoderen og i Canal Digital appen, vil du få tilgang til Viaplay Film & Serier. Fullfør bestillingen og registrer deg enkelt. Her kan du lære hvordan.

 • Når kommer montøren?

  Din lokale montør vil ringe deg innen kort tid for å avtale tidspunkt for montering. Standard installasjon er inkludert og kostnadsfritt.

  Du får opplæring av montøren, slik at du kommer raskt i gang med TV og streaming. Vi hjelper deg helt frem til TV-løsningen din er helt på plass og du kan nyte din nye TV-opplevelsene.

 • Kan jeg ha TV på hytta og hjemme på samme abonnement?

  Ja, med tilleggsabonnementet Canal Digital Plus kan du ha TV på 4 forskjellige rom eller steder.

  Velg «Ekstra rom» når du bestiller, da vil vi automatisk legge til en ekstra dekoder og Canal Digital Plus.

  Canal Digital Plus koster 129 kr/mnd.

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.