Sommerhytta

Bare det aller nødvendigste

  • 23 kanaler
  • Ukesarkiv
  • TV på 4 mobile skjermer
  • 1 x markedets råeste dekoder
  • Fri installasjon

kr 636/mnd.

 kr 49/mnd. i 4 måneder

Fortsett

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er 8 mnd * 339 Kr = 2 712 Kr første år.

Våre mest brukte kanaler

For deg som bare vil ha de mest vanlige kanalene. Dette er vår minste kanalpakke, selvfølgelig med alle de norske kanalene. Godt nok for deg som bare vil ha det nødvendigste, og kanskje ikke ser så mye på TV.

Se kanalene

Bare det aller nødvendigste

Her ser du alle kanalene inkludert i Norgespakken, når du velger dette abonnementet.

Sommerhytta på TV 2

Sommerhytta på TV 2

Last ned når du er hjemme
4 streamers

Se TV på 4 mobile skjermer straks du har blitt kunde

Så fort du har blitt kunde kan du se TV når du laster ned Canal Digital-appen. Med appen kan du streame og se innhold du har inkludert i abonnement ditt på 4 mobile skjermer, i tillegg til TV-en din. Med denne pakken kan du streame direkte-TV og innhold fra Ukesarkivet. Dermed kan alle kan se det de vil samtidig; på Apple TV 4, mobil, PC, Mac eller nettbrett. Med Appen kan du også se TV i hele EU.

Se det du gikk glipp av

Du får full tilgang til Ukesarkivet vårt. Dermed kan du se alt som har gått på TV siste 7 dager, på de kanalene du har i abonnementet ditt. Du finner Ukesarkivet lett tilgjengelig i hovedmenyen på TV-en din. Du kan også streame Ukesarkivet med Canal Digital-appen på mobil, nettbrett, Samsung Smart-TV eller Apple TV.

Se Ukesarkiv for 7 dager tilbake i tid
OnePlace

OnePlace - vår råeste dekoder

Dekoderen med funksjoner som gjør TV-opplevelsen enkel og smidig. Gå fra Dagsrevyen til Netflixabonnementet ditt med et tastetrykk, se Youtube på TV eller last ned appene du vil ha. Start forfra når du kommer hjem midt i en film og vil se alt fra begynnelsen. Snakk til fjernkontrollen for å finne det du vil se. Anbefalt av tek.no. Lett å forstå, lett å bruke.

Vi kommer hjem til deg

Hvis du trenger parabolantenne, avtaler vi tid og kommer hjem til deg og installerer alt utstyr. Standard installasjon er kostnadsfritt. Du får opplæring, slik at du kommer raskt i gang med TV og streaming. Vi hjelper deg helt frem til din TV-løsning er fiks ferdig og du kan nyte din nye TV-opplevelse.

Vi kommer hjem til deg
Kundeserviceprisen 2019

Vi hjelper deg hver dag hele året

Våre flinke medarbeidere på Kundeservice er her for å hjelpe deg når du lurer på noe. I tillegg kan du når som helst bruke vår selvbetjente kundeservice på Min side, hvor du kan administrere abonnementet ditt, bestille utstyr og se din fakturahistorikk. Du finner også enkel brukerveiledning for OnePlace-dekoderen på våre nettsider.

Ønsker du flere kanaler og mer og velge i og mye innhold som for store og små, da kan du sjekke og sammenligne med hva du får i "Noe for alle i familien"

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.