Ta med TV-abonnementet ditt på hytta

Få en komplett TV-pakke på hytta

Få samme TV-univers som du har hjemme, og samtidig krystallklare bilder uansett beliggenhet og værforhold. Som kunde hos Canal Digital er det enkelt å få TV på hytta. Oppgrader til Canal Digital Plus for kun 109 kroner i måneden, og få OnePlace, vår råeste dekoder, for kun 648 kroner. Med på kjøpet får du parabolantenne og installasjon utført av montør.

Alt dette får du: *
Vår beste dekoder til under halv pris: 648 kr (normalt 1656 kr)
Parabol til å ha på hytta: 0 kr
Installasjon av montør: 0 kr
Canal Digital Plus: 109 kr i måneden

* Tilbudet forutsetter at du ikke har CD Plus fra før og at monteringsadressen til hytten er i Norge.

Ja, jeg vil gjerne ha TV på hytta

Legg inn telefonnummer, e-postadressen din og kundenummeret ditt under og trykk "Send". Du hører fra oss så snart som mulig. Du kan gjerne også kontakte oss på telefon: 915 06070

Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv inn din epost-adresse
Kundenummeret ditt finner du øverst i e-posten du har mottatt med dette tilbudet eller på MinSide under Profil/personopplysninger.
Oppgi adressen til hytta i Norge der du ønsker å få satellittantennen installert.

Derfor bør du velge Canal Digital Plus

Se TV på hytta

4 personer kan se TV samtidig

Med Canal Digital Plus kan fire personer bruke abonnementet samtidig, uten å forstyrre hverandre. Se TV på hytta mens andre ser TV hjemme. Se i ulike rom, eller se TV på mobil eller nettbrett der du er. Med andre ord: Full fleksibilitet for hele familien!

Montør fra Canal Digital

Vi spanderer parabol og montering

Få OnePlace, vår råeste dekoder, til halv pris. Parabolantenne ferdig montert og installert på hytta fikser vi, uten ekstra kostnader.

Jente ser TV på hytta

Stream hvor og når det passer deg

Canal Digital Plus gir også inntil 4 personer mulighet til å streame TV via mobil, nettbrett eller PC når og hvor det passer. Slik sørger vi for at du har en sømløs TV-opplevelse, og alltid har den underholdningen du elsker tilgjengelig - der du er.

Barn ser på TV i senga

Rimelig løsning

Med Canal Digital Plus får du alle kostnadene til TV på en og samme faktura, trenger bare å forholde deg til en leverandør. Og best av alt, det koster bare 109 kroner ekstra i måneden. Det er sannsynligvis rimeligere enn å kjøpe eget hytteabonnement fra en annen leverandør.

Enkel installasjon, enkelt å bruke og fantastiske bilder er bare noe av det våre testpiloter skryter av etter å ha forsøkt Canal Digital på hytta.