Canal Digital Plus

+ Canal Digital Plus

Når du vil ha TV i flere rom eller på flere steder velger du Canal Digital Plus. Et rimelig tilleggsabonnement som gir frihet for alle og maks effekt av abonnementet.

Ha 4 TV-er på ulike rom eller steder
Ha TV på hytta med samme abonnement som hjemme
Canal Digital Plus

Et annet rom TV på kjøkkenet, soverommet og i kjellerstuen

Følg matkanalen på TV-en på kjøkkenet og se en episode av favorittserien din før du sovner. Når TV-en i stua er okkupert av familiens fotballinteresserte, kan du se det du vil i et annet rom. Med Canal Digital Plus kan alle se sine favoritter på store, gode TV-skjermer med topp lyd- og bildekvalitet.

Canal Digital Plus -  på hytta

Et annet sted TV på hytta

Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt på hytta i tillegg. Smart, om du ikke har tilgang til internett, eller hvis du har dårlig og ustabilt nett.

Enkelt å rigge – dette trenger du

Alt du trenger for å ha TV i flere rom er en ekstra dekoder per rom. På hytta trenger du i tillegg en ekstra satellittantenne. Du kan velge flatantenne som du maler i samme farge som hytta, hvis du vil ha en diskret antenne som går i ett med veggen.

For å ha Canal Digital Plus må du være kunde hos oss. Ring og bestill Canal Digital Plus når som helst, når du vil ha en ekstra TV eller fler, hjemme eller på hytta. Med Canal Digital Plus-abonnement kan du til sammen ha inntil 4 TV-er. Canal Digital Plus faktureres sammen med din opprinnelige månedskostnad. Gå inn på Min Side for å legge til Canal Digital Plus, eller ring Kundeservice på 915 06 070

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.