Elsk meg
2020 Nordic Entertainment Group

+ V series & film med Viaplay

Med V series & film får du det største utvalget av de mest populære filmene fra både det norske og det internasjonale markedet. Fem kanaler spekket med fantastiske filmer og serier, både nye blockbustere og klassikere. Du får i tillegg tilgang til Viaplay Film & Serier. Viaplay er en av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive serier og tusenvis av filmer – blant dem eksklusive nordiske krimserier, som Wisting, Rig 45 og Okkupert. Hvor finner du V series & film? De fem lineære serie- og film-kanalene finner du på vanlig måte i vår TV-løsning på kanalplassene 110-114. Viaplay er en app, registrer deg og last ned appen (se lenke under). Du finner også Viaplay-appen under Apper og spill på OnePlace-dekoderen.

Fem lineære serie- og filmkanaler spekket med premierer, fantastiske serier og klassiske filmer
Tilgang til Viaplay Film og Serier i strømmetjenesten Viaplay, en av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive titler og tusenvis av filmer
Kun kr 69/mnd når du abonnerer på Underholdning

139 kr/mnd.
69 kr/mnd med Underholdning

TV-kanaler

V series HD

V Film Premiere

V Film Action

V Film Hits

V Film Family

Streaming

Viaplay

Last ned Viaplay-appen på dekoderen, på mobilen og TVen.

Med V series & film har du tilgang til Viaplay Film og Serier. Viaplay er en av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive serier og tusenvis av filmer – blant dem eksklusive nordiske krimserier, som Wisting, Rig 45 og Okkupert. I tillegg får du massevis av bra barneinnhold. De fleste filmer og serier er tilgjengelig offline, som du laste ned og se når du er på reise eller ikke har tilgang til nett. NB: Viaplay er en app, registrerer deg og last ned appen (se lenke under). Du finner også Viaplay-appen under Apper og spill på OnePlace-dekoderen.

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.

139 kr/mnd.
69 kr/mnd med Underholdning