Canal Digital lanserer OnePlace

I dag lanserer Canal Digital neste generasjons TV-opplevelse

OnePlace er navnet på Canal Digital Satellitts helt nye TV-univers, bygget på Googles åpne økosystem Android TV™. Med dette kan TV-hverdagen bli endret for flere hundre tusen norske familier.

Lanseringen av OnePlace er neste generasjons TV-opplevelse til alle Canal Digital Satellitts kunder i hele Norden. Den nye dekoderen gir en sømløs og personifisert tilgang til ulike TV- og strømmetjenester, der TV-kanaler, ukesarkiv, film og serier, spill og apper gjøres tilgjengelig på TV-skjermen med et tastetrykk.

OnePlace er utviklet på Googles åpne økosystem som representerer en helt ny bransjestandard for TV-distribusjon:

- Nå gjør vi noe vi aldri har gjort før: Vi går fra et lukket innholdsunivers - der kundene kun kan se det innholdet vi tilgjengeliggjør - til et åpent innholdsunivers basert på Android TV. Vi kaller neste generasjons TV-opplevelse for "OnePlace", sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Gjennom navnet "OnePlace" formidles også den nye plattformens ambisjon: å samle alt innhold og gjøre dette enkelt tilgjengelig for kundene på ett sted. Sømløs integrasjon mellom strømming og direkte-TV er også helt sentralt i den nye TV-opplevelsen:

- For å møte dagens og fremtidige krav fra kundene til brukeropplevelse, er sømløs tilgang til både direkte og strømmet innhold essensielt. Med OnePlace kan vi også gi kundene personlige anbefalinger om relevant innhold blant de 28 000 titlene vi har i vår strømmetjeneste, i tillegg til det som går eller kommer på direkte-TV, avslutter Kårhus.

Etter at OnePlace ble presentert for pressen 31. januar har interessen vært stor. Kundene har også kunnet melde sin forhåndsinteresse for den nye TV-plattformen, som har resultert i hundrevis av henvendelser fra nye og eksisterende kunder.


OnePlace er tilgjengelig for bestilling fra i dag (1. mars), se mer informasjon her.

For spørsmål kontakt:

Tormod Sandstø - Director Nordic PR + 47 90 94 32 15 / tormod.sandsto@canaldigital.no​​