Grønn frosk med vanndråper rundt seg

Overlegen lyd- og bildekvalitet

Det er ikke så enkelt å forklare med ord hvorfor vi har overlegen lyd- og bildekvalitet, du må nesten bare oppleve det selv. Men vi skal likevel prøve å forklare det for deg.

TV-signaler direkte fra verdensrommet 

Når du sender en verdifull pakke vil du jo at denne skal bli levert direkte til mottakeren, raskest mulig. For oss er TV-underholdningen den verdifulle pakken og du er den viktige mottakeren.

Mens kabel og fiber sender TV-signalene på kryss og tvers gjennom landet før de ender opp hos deg, leverer vi signalene direkte fra satellitten og rett til din TV. Uten alle disse mellomleddene som kan forringe kvaliteten får du stabile og gode TV-signaler, uansett hvor i landet du bor. Så sant du har fri sikt mellom parabolantennen til satellitten da.

Det perfekte TV-bildet

Du har kanskje opplevd at videosnutten du kan se med sylskarpe bilder på mobilen blir kornete på den store TV-en. For at du ikke skal gå tom for data så fort blir videoene komprimert ned for å ta minst mulig båndbredde på internett. Dette fungerer fint på de små skjermene, men på den store TV-en blir kvaliteten for dårlig. På den store skjermen trenger du ikke tenke på kostnader knyttet til internett, derfor trenger du heller ikke ha komprimerte bilder her.

TV-signalene som sendes via kabel eller fiber komprimeres for at flest mulig TV-kanaler skal få plass i kabelen, men dette er ikke nødvendig via satellitt. Når du får signalene sendt ukomprimert direkte fra satellitten gir det mye bedre kvalitet, -  det perfekte TV-bildet.

Få det beste fra begge verdener

Den optimale opplevelsen får du med TV-signalene levert fra satellitt og internett med fiber. Da får du nemlig det beste fra begge verdener. Så kan du nyte de krystallklare bildene når du ser favorittprogrammet på den store TV-en, og få en fantastisk opplevelse med strømmetjenesten vår på de mindre skjermene.