En helt rå strømmetjeneste

Om du er hjemme eller på farten, med strømmetjenesten vår kan du se direkte-TV, programmer fra uken som gikk og velge blant tusenvis av filmer og serier. Du får rett og slett enda mer TV-underholdning som du kan se når og hvor du vil, via dekoderen din, på nett eller med Canal Digital-appen på nettbrett og mobil.

Strømmetjenesten kan benyttes på mange enheter.
Familie i sofa som ser på TV.

Strømme hjemme

Du kan strømme selv om du er hjemme. Selvsagt kan du bruke appen for nettbrett, men ønsker du å nyte all den fantastiske underholdningen på en større skjerm finnes det mye bedre muligheter. Med Canal Digital-appen for Apple TV eller Samsung Smart TV kan du enkelt kose deg med favorittseriene eller lørdagsderby i hvert eneste rom i huset uten ekstra dekodere eller ledninger.

Strømme borte

Det er ikke alltid man er hjemme. Noen ganger sitter man i båten eller er på den obligatoriske middagen hos svigers. Vi har selvsagt tenkt på alle disse kjedelige situasjonene, derfor har du tilgang til nesten hele TV-abonnementet ditt uansett hvor du er. Last ned Canal Digital-appen så har du hele TV-abonnementet ditt på en armlengdes avstand.

Far og sønn strømmer TV på seilbåt.

Nesten alt du kan ønske deg og helt klart noe du har lyst til å se på. Selvsagt kan du se de vanlige TV-kanalene dine men i tillegg ligger det tusenvis av filmer, serier og dokumentarer pakket ned i den lille appen vår. Du trenger aldri ha et kjedelig øyeblikk igjen. Alltid underholdning kaller vi det.

Strømme

Sjekk ut hva strømmetjenesten har å tilby!

Askepott

Disneys tidsløse animerte eventyr-klassiker.

The Boss Baby - Norsk tale

Se nyinnspillingen av Peter Pan fra 2015 der Peter må kjempe mot den onde sjørøveren Blackbeard spilt av Hugh Jackman.