Se Oscar-filmene Logan, Dunkirk og Get Out i strømmetjenesten.

3 Oscar-filmer det er verdt å få med seg

Vinteren er tid for gode filmopplevelser. Så da passer det jo veldig godt med noen knallgode Oscar-nominerte filmer, eller hva? Her gir vi deg tips om tre filmer du ikke bør gå glipp av.

16.02.2018 - av Morten - redaksjonen@canaldigital.no
For kundehvendendelser benytt vår chat eller besøk våre kundeservicesider.

Logan - The Wolverine

Er det noe det lages mye av i dag, er det superheltfilmer, men Logan, den siste Wolverine-filmen med Hugh Jackman i hovedrollen skiller seg litt ut fra andre filmer i denne sjangeren. Her møter vi en sliten og utslitt Logan som passer på Professor X (Patrick Stewart) et sted ved den mexicanske grensen. Men det skal vise seg å bli vanskelig for Logan å holde ham skjult.

Logan er med sin realistiske og mørke tone en film som skiller seg fra andre superheltfilmer. Filmen er gripende og du tar deg i å faktisk bry deg om karakterene, ikke minst Jackman i en av sine beste roller. Vi er enige med NRK Filmpolitiet, som beskriver Logan som «en av tiårets sterkeste superhelt-filmer». Logan er nominert til Oscar for Beste adapterte manus.

Logan - The Wolverine

Filmen kan du se med C More Film og Serier.

Dunkirk

Christopher Nolans krigsfilm Dunkirk er nominert til hele åtte Oscar-statuetter, inkludert Beste regi og Beste film. Handlingen er basert på virkelige hendelser i 1940 da 400 000 soldater måtte evakueres fra den franske småbyen Dunkirk.

Det unike med filmen er den realistiske tilnærming, intensitet og de svært spektakulære scener som tar pusten fra deg. Et godt eksempel er kampscener i luften med ekte Spitfire-fly fra krigen. Også castingen og særlig hovedrolleinnehaver Harry Styles, som er mest kjent som et ungpikeidol fra One Direction, imponerer. I denne filmen beviser han at han også er en høyst dyktig skuespiller.

Dunkirk

Filmen kan du leie i strømmetjenesten.

Get Out

Det å lage en original grøsser er ingen enkel sak. Men det har regissør Jordan Peele klart med Get Out. Denne amerikanske grøssersuksessen har sikret seg fire nominasjoner – deriblant Beste film. I filmen møter vi den unge fotografen Chris Washington, som blir med kjæresten på besøk hos svigerforeldrene. Uten å røpe altfor mye kan vi avsløre såpass at oppholdet ikke blir særlig hyggelig.

Get Out er ingen ordinær grøsser, selv om den har mange skumle scener som er løst bra. Ulikt mange andre grøssere har den noe på hjertet og ønsker å fortelle noe om forholdet mellom hvite og sorte i dagens USA. Det gjør den til en av nyere tids beste grøssere.

Get Out

Filmen kan du leie i strømmetjenesten.

Tusenvis av filmer og serier er tilgjengelig for deg som abonnerer på C More. Med store nordiske produksjoner og internasjonale filmer og serier er dette abonnementet for deg som elsker film og serier. I tillegg til ett stort arkiv i strømmetjenesten inkluderer C More 5 kanaler som sender filmer og serier 24 timer i døgnet.