Last ned Canal Digital-appen på mobil, nettbrett, Apple-TV, Samsung Smart TV eller strøm rett fra datamaskinen din. Sitter du med fjernkontrollen i hånda er det bare å trykke på On Demand knappen.

Sport er best når det skjer

Enten liker du det, eller så hater du det. Men de aller fleste ser på det - spesielt når det er store begivenheter med norske helter. Vi gir deg all den sporten du kan ønske deg - men husk, sport er best når det skjer.

I år, som i fjor, blir hele Eliteserien vist på MAX og Eurosport.

Fra 4. til 20. mai kjemper Norge, USA, Canada, Russland, Sverige, Finland, Tsjekkia og 11 andre nasjoner om VM-tittelen.

Filmer og serier er kanskje den beste underholdningen som finnes. Enten det er å sette seg godt til rette i sofaen og se en god film eller legge seg under dyna å titte gjennom en hel sesong av favorittserien. Vi elsker også film og serier, derfor har vi tusenvis av filmer og serier du kan strømme i Canal Digital-appen

Quantico - sesong 2

Alex og teamet står overfor sin siste kamp mot kollaboratørene på grunnlovskonvensjonen, der et nytt grunnlovstillegg truer alle amerikaneres frihet.

LOST

Nå kan du streame et av tidenes største globale TV-fenomener, «Lost», fra start til slutt hos oss. Inkludert i Underholdning.

Mother

Opplev den visuelt forbløffende psykologiske thrilleren som vil sjokkere deg og få hjertet til å løpe løpsk!

TV-kanalene er alltid tilgjengelig

Oppdatering av siste nytt, fotballkampen du ikke vil misse eller barne-TV på vei til hytta. Strømmetjenesten gir deg alltid tilgang til favorittkanalene. Med Canal Digital-appen for nettbrett og mobil kan du se favorittprogrammet hvor som helst. Har du en Apple-TV eller Samsung Smart TV kan du installere appen der også, så har du enkel tilgang til TV-abonnementet ditt på soverommet, kjøkkenet eller i kjellerstua.

Kort fortalt er strømmetjenesten TV over internett. Det betyr at du kan se TV-kanalene dine på nett gjennom vår nettside, på nettbrett og mobil med Canal Digital-appen og på din TV med vår dekoder eller Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung Smart TV-er. I tillegg til dine TV-kanaler har vi også tusenvis av filmer og serier tilgjengelig for deg, som du kan se når og hvor du vil. Strømming er inkludert i ditt TV-abonnement. Alle våre kunder kan strømme Ukesarkiv. Hva du har tilgang til å strømme i tillegg til Ukesarkiv, er avhengig av hvilket abonnement du har.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Trykk på den magiske knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Massevis av TV-kanaler og tusenvis av filmer og serier kan du se direkte i nettleseren på desktop eller stasjonær PC/Mac